reklama
efta22
Fanka BB :)
SUELEN trzymam kciuki za dziewczynki na pewno będzie dobrze
VANILIA ja jutro wizytuję i już się nie moge doczekać jak zobaczę mojego małego.
VANILIA ja jutro wizytuję i już się nie moge doczekać jak zobaczę mojego małego.
Ja rozpierania nie czuję ,ale takie łaskotanie jak mały się rusza i uczucie pełnego pęcherza,jakby mi chciał wyjść. Ale teraz już czuję ruchy wyżej.Tyle,że nie takie typowe kopnięcia a jedynie ruchy .Ja mam tak codziennie+uczucie ucisku na spojenie łonowe i rozpieranie w pochwie.Wizyta dopiero za tydz.ale ostatnio mi mówil ze to normalne :/
Sasankaa
Ja też jutro wizytuje o16:10 Mam nadzieje że wszystsko dobrzeJa też jutro mam gina na 14 [emoji7] już doczekać się nie mogę.... Chyba jutro nas dużo wizytuje?
cymera
mój maż cały urlop bierze w czerwcu, wiadomo Sprawdzałam loty i my mamy z Shannon do Krakowa w soboty i wtorki tylkoMy jedziemy razem do Polski mąż zostaje 2 tygodnie a potem pewnie wróci po Nas tylko my mamy loty Shannon-Wroclaw piątek poniedziałek więc na weekend można wyskoczyć
Gemmina
Kazał zrobić bilirubinę, Alat, Aspat i kwasy żółciowe. Z tego wszystkiego kwasy są najdroższe, a wg Mamyginekolog tylko one są niebezpieczne dla dziecka. Poczytaj jej wpis na blogu o cholestazie.Saulen dbaj o siebie kobieto!! Życzę przynajmniej 34 tygodnia!
Gemina, no właśnie nie wiem czy czasem nie swiruje, bo coś zaswedzi cóż zadrapie a ja już siedzę osrana. W sumie to mnie wszędzie cos zaswedzi.
Jakie badania kazał Ci zrobić?? Nie wiem kurcze może ja też powinnam. Też chodzę prywatnie do doktora.
Link do: Swędzenie skóry - czy to cholestaza ciężarnych? - Blog mama ginekolog. Uniwersalna opowieść o życiu i wiedza medyczna dla kobiet
Ogólnie pisze, że w ciąży często coś swędzi i nie można wariować [emoji4] ale co jeśli to faktycznie cholestaza?
Wymyśliłam, że może zrobię tylko te kwasy i jeśli wyjdą podwyższone to wtedy resztę tych badań.
Ale trochę masz do Shannon mi podróż z domu do domu zajmuje 5h a z Dublina 8-9 więc z dzidzią odpada mój bierze Paternity Benefit dwa płatne tygodnie z social welfare nowość z zeszłego roku słyszałaś o tym?mój maż cały urlop bierze w czerwcu, wiadomo Sprawdzałam loty i my mamy z Shannon do Krakowa w soboty i wtorki tylko
melomanka
Bo sztuczne mleko jest bardziej ciezkostrawne, " zamula", organizm malucha zajety jest trawieniem. Moze mialas po prostu malo pokarmu. Poza tym ile to trwalo? Bylo tak caly czas?No tak, ja tyle lat temu tez nie wiedziałam tego co teraz.Ale nie zmienia to faktu,że bedę sie upierała przy swoim. To wytłumaczcie mi czemu po sztucznym mleku dziecko potrafi przespać całą noc a po moim chudym zaledwie pół godz.i dalej na cycu.Oboje byliśmy wykończeni.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
melomanka
A moze nie do konca efektywnie dziecko umialo ssac? Nalykalo sie powietrza i przez to tak wymiotowalo? Albo mialo uczulenie na cos co zjadlas? Przyczyn moze byc wiele [emoji6]Co do karmienia to teoria teoria a praktyka praktyka. Jezeli ktos nie miał nigdy problemu z karmieniem i na wlasnej skorze sie nie przekonał to bedzie wierzył w te teorie. Mleko mleku nie rowne i nikt mi tego nie powie. Moj pokarm był jak woda doslownie przeźroczysty . Moja siostra miała jak śmietana gęsty i tłusty. Moje dziecko jadlo jadło , darło sie i hlustało na dwa metry . Jej zjadlo i spokoj nawet na 3h . Szukalam przyczyn i co ? Moj jadł np ok 50 ml . Jak zjadl moje to chciał jeszcze . A potem hlustał byl glodny bo moj pokarm byl mało kaloryczny . Dostał 50 ml modyfikowanego dziecko normalnie zjadlo i spokoj . Dalam mu wiecej mojego 60 ml juz hlustał . I po moim dalej głodny . I niech mi tu ktos powie ze pokarm matki nie moze byc nie wartosciowy . W moim przypadku był . Chyba jestem z kosmosu . [emoji16][emoji16][emoji16]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom