reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Gdzie to okna myć [emoji33] nawet ja nie mam takich pomysłów a ogólnie Przeginam z pracami ale jakoś przy dwójce dzieci to mam wrażenie że ciągle brudno a wieczorem padam jak głupia [emoji45] czuję że zaczyna brakować mi sił. Dziękuję dziewczyny za informację o CC sama może coś się dowiem w czwartek kurna nie lubię żyć w nieświadomości

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dobra... nie mylam okien :)

Bylam dzis u ginekologa, Iza wazy 1200g, a Ula 1220g. Mam rozwarcie na 2cm i niestety puszcza szew :(

I Ty sie wyrywalas okna myc !!! Lezec odpoczywac jak Pan Bog przykazal ! Zdenerwowalas mnie...
:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Suelen ...to Ty teraz nic nie rób tylko leż nawet z nogami do góry. Dzieciaczki teraz szybko rosną. Nawet 200g tygodniowo. Każdy dzień teraz na wagę złota.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Suelen kurka poważnie... jeśli nie jesteś w szpitalu to na serio tylko leż i wstawaj do wc. Trzymam kciuki by dziewczynki doczekały bezpiecznego terminu!

7u223e3kwboc3bjp.png

Zając jak to słodycze nie są Ci do niczego potrzebne?! A do szczęścia? :D ;)
Ps: cieszę się,że wizyta udana i zazdroszczę,bo też chcę już zobaczyć Małą ;);)

reklama
Do góry