reklama
an93
Fanka BB :)
U mnie jabłko nie przejdzie. W moich żyłach płynie czekoladaEeee jablko tez daje rade... och jaka jestem szczesliwa jedzac je
A kiedy masz wizyte ?
6.04 ostatnie prenatalne ,więc widzenie po 10tyg
Gemmina
@Kacprysiowo a Ty podejrzewasz cholestazę? Jakie masz objawy?
Bo ja się trochę zastanawiam czy to mam czy nie [emoji4] lekarz chce żebym dla pewności zrobiła komplet badań, ale że chodzę prywatnie to koszt w sumie 100zł. Ale sam stwierdził, że objawy są małe... w sumie swędzi mnie środek jednej podeszwy i czasem żuchwa. Ale nie codziennie i mam wrażenie, że ta stopa już przed ciążą mnie swędziała. I sama nie wiem czy sobie wmawiam, czy robić badania za tyle kasy. Mam wizytę 10.04, wcześniej muszę postanowić.
@Suelen trzymaj się na leżąco i jak najdłużej w wielopaku [emoji4]
@Ballax gratuluję prawka!
Bo ja się trochę zastanawiam czy to mam czy nie [emoji4] lekarz chce żebym dla pewności zrobiła komplet badań, ale że chodzę prywatnie to koszt w sumie 100zł. Ale sam stwierdził, że objawy są małe... w sumie swędzi mnie środek jednej podeszwy i czasem żuchwa. Ale nie codziennie i mam wrażenie, że ta stopa już przed ciążą mnie swędziała. I sama nie wiem czy sobie wmawiam, czy robić badania za tyle kasy. Mam wizytę 10.04, wcześniej muszę postanowić.
@Suelen trzymaj się na leżąco i jak najdłużej w wielopaku [emoji4]
@Ballax gratuluję prawka!
Arya88
Nie ryzykowalabym...
Jak plamiłam na początku i musiałam do endokrynologa to wyniki przesłałam mu mailem, a po receptę pojechała moja siostra - może tu też da rade w takiej sytuacji na telefon czy maila?
Zając Czerwcowy
No my usg mamy przed swietami jak sie udaU mnie jabłko nie przejdzie. W moich żyłach płynie czekolada
6.04 ostatnie prenatalne ,więc widzenie po 10tyg
No ale co mam zrobic? mam wysokie cukry, 558 jednostek w moczu, lozysko wapnieje. Musze jechac po insuline.Nie ryzykowalabym...
Jak plamiłam na początku i musiałam do endokrynologa to wyniki przesłałam mu mailem, a po receptę pojechała moja siostra - może tu też da rade w takiej sytuacji na telefon czy maila?
Daleko nie jest, tylko ta cholerna Lodz i korki [emoji19]
Kacprysiowo
Moderatorka
Saulen dbaj o siebie kobieto!! Życzę przynajmniej 34 tygodnia!
Gemina, no właśnie nie wiem czy czasem nie swiruje, bo coś zaswedzi cóż zadrapie a ja już siedzę osrana. W sumie to mnie wszędzie cos zaswedzi.
Jakie badania kazał Ci zrobić?? Nie wiem kurcze może ja też powinnam. Też chodzę prywatnie do doktora.
Gemina, no właśnie nie wiem czy czasem nie swiruje, bo coś zaswedzi cóż zadrapie a ja już siedzę osrana. W sumie to mnie wszędzie cos zaswedzi.
Jakie badania kazał Ci zrobić?? Nie wiem kurcze może ja też powinnam. Też chodzę prywatnie do doktora.
reklama
Arya88