reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Cześć dziewczyny;) któraś pytała co na zaparcia. Więc ja od tygodnia nie mogłam się załatwić, a od wczoraj mnie czyści [emoji23] bo dziś miałam egzamin na prawko. Trochę droga metoda bo 140zł ale działa jak nic innego [emoji23]. Egzamin zdany za 2 tyg. odbieram prawko [emoji123] i jestem lżejsza ze 3 kg [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
Gratulacje!

5djylbetecfse5n6.png

reklama
U nas w Poznaniu odchodzi się od lewatywy, chyba że poprosisz. Golisz się sama w domu albo można poprosić położną.

A jak jest ten temat, to zapytam - u mnie po goleniu zawsze są takie czerwone wrażliwe kropki, które się mega długo goją... Po depilatorze (to strasznie boli i czasem leci krew) i wosku, i maszynce. Już sama nie wiem jak to krocze ogarnąć. Jakie macie sposoby?
Ja robię tylko pachwiny, a krocze przed wizytą u gin a potem cierpię [emoji52]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Ja mialam podobnie, strasznie sie meczylam. Do tego brzydko to wygladalo i krepowalo mnie np na wakacjach jak chodzilam w stroju. Zainwestowalam w depilacje laserowa i to zmienilo moje zycie :p serio!!! Boli jak cholera ale juz po pierwszym razie byla mega poprawa! Wlosy przestaly mi wrastac i zrobily sie rzadsze i slabsze:) polecam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Polecam tak jak wyzej,ale czy w ciazy mozna laser? [emoji848]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Ja tylko powiem że polecam poczytac np: blog Hafija.pl i wogole dowiedzieć sie o składzie mleka kobiecego, a później głosić takie teorie.

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
A ostatnio mój maz ogladał jakis film dokumentalny o karmieniu piersią i badaniach i wniosek był taki że mleko matek było bardzo skażone różnymi związkami ..Dokument niestety nie w j.polskim i nie mogę wam podać tytułu.Ogólnie mówiac zyjemy w czasach gdzie wszystko jest skażone nawet mleko matek i nie wiadomo juz co jest dobre a co nie.Teraz nawet pietruszka nie smakuje tak jak dawniej...

A ostatnio mój maz ogladał jakis film dokumentalny o karmieniu piersią i badaniach i wniosek był taki że mleko matek było bardzo skażone różnymi związkami ..Dokument niestety nie w j.polskim i nie mogę wam podać tytułu.Ogólnie mówiac zyjemy w czasach gdzie wszystko jest skażone nawet mleko matek i nie wiadomo juz co jest dobre a co nie.Teraz nawet pietruszka nie smakuje tak jak dawniej...
Ja widze roznice ogromna np w warzywach z ogrodu gdzie na jesuen wywozimy gnoj i sie swinstwem.nie sypie a takim sklepowym...merchew jest slodziutka jedrna a nie taka twarda jak karton..

Ja mialam podobnie, strasznie sie meczylam. Do tego brzydko to wygladalo i krepowalo mnie np na wakacjach jak chodzilam w stroju. Zainwestowalam w depilacje laserowa i to zmienilo moje zycie [emoji14] serio!!! Boli jak cholera ale juz po pierwszym razie byla mega poprawa! Wlosy przestaly mi wrastac i zrobily sie rzadsze i slabsze:) polecam!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Jaka cena mniej wiecej za calosc wychodzi ?

Cześć dziewczyny;) któraś pytała co na zaparcia. Więc ja od tygodnia nie mogłam się załatwić, a od wczoraj mnie czyści [emoji23] bo dziś miałam egzamin na prawko. Trochę droga metoda bo 140zł ale działa jak nic innego [emoji23]. Egzamin zdany za 2 tyg. odbieram prawko [emoji123] i jestem lżejsza ze 3 kg [emoji23]

w57vyx8dubspq12k.png
Hahahah ja zawsze przy nerwach mam sraczko biegaczke do wc [emoji23]

reklama
Do góry