reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzien dobry :) tez mialam dzis sen, ze urodzilam i karmilam piersia, ale moje dziecko bylo wielkosci i wygladalo jak.. Pszczolka. To chyba efekt moich obaw przed przedwczesnym porodem. Nie umialam go trzymac, ciagle mi wypadal z rak. Wrr.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzien dobry :) tez mialam dzis sen, ze urodzilam i karmilam piersia, ale moje dziecko bylo wielkosci i wygladalo jak.. Pszczolka. To chyba efekt moich obaw przed przedwczesnym porodem. Nie umialam go trzymac, ciagle mi wypadal z rak. Wrr.

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

Haha no to sa dziwne sny [emoji33]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ta dam! Moja pierwsza w życiu ręcznie robiona sowa [emoji4]
1488826853-aaaaaa.jpeg

Wieczór jeszcze młody, teraz kocyki [emoji7]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Jaka boska! Jak ty to zrobiłaś?!

Co do picia to ja kupuje zgrzewki wody i pilnuje żeby jedna butla na dobę na pewno pykla + jedna kawa i jedna cherbata. Napoje mleczne też często ale nie wiem czy to nawadniania.
Ale miałam męcząca noc. Co się nie przeciągne to mnie skurcze łapią dobrze chociaż że nie miałam jakichś dziwnych snów jak wy [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Jaka boska! Jak ty to zrobiłaś?!

Co do picia to ja kupuje zgrzewki wody i pilnuje żeby jedna butla na dobę na pewno pykla + jedna kawa i jedna cherbata. Napoje mleczne też często ale nie wiem czy to nawadniania.
Ale miałam męcząca noc. Co się nie przeciągne to mnie skurcze łapią dobrze chociaż że nie miałam jakichś dziwnych snów jak wy [emoji16]

Poszukałam tutoriali w necie [emoji4]
Jak uszyć sowę:
Link do: Petit Point Project
Jak naszywać aplikacje:
Link do: ADELA SZYJE : Po wypustkach czas na aplikacje:) Jak naszyć aplikację?
Prosta sprawa, już myślę w jakich kolorach uszyję dla wszystkich dzieci w rodzinie! Ta pierwsza sowa jest na prezent urodzinowy, do kompletu będzie poduszka. Kocyk z tego samego materiału był w zeszłym roku na narodziny małej [emoji7]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Jak uszyć sowę:
Jak naszywać aplikacje:
Prosta sprawa, już myślę w jakich kolorach uszyję dla wszystkich dzieci w rodzinie! Ta pierwsza sowa jest na prezent urodzinowy, do kompletu będzie poduszka. Kocyk z tego samego materiału był w zeszłym roku na narodziny małej [emoji7]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Moze mi cos uszyjesz dla dzieciakow ? Ja sie odwdziecze np podwojna iloscia materialu ? [emoji38][emoji38][emoji38]

Jak uszyć sowę:
Jak naszywać aplikacje:

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ok zaraz luknę, mi się podobają jeszcze takie poduszeczki motylki nie pamiętam jak to się nazywa ale nie wiem czy mam tyle cierpliwości [emoji28] o materiałach też muszę pomyśleć bo się kończą. Jakbyś miała jakiś sprawdzony link to podeślij mi na priv [emoji8]

Link do materiałów czy do jak szyć? Bo materiały kupuję tylko w sklepie, lubię dotknąć przed kupnem. U nas jest kilka hurtowni

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Do góry