reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny a któras z Was może schudła na tym etapie? Bo ja dziś się wazylam i mam kilo mniej mimo iż jem więcej. Nie wiem czemu tak:(

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

reklama
Dziewczyny a któras z Was może schudła na tym etapie? Bo ja dziś się wazylam i mam kilo mniej mimo iż jem więcej. Nie wiem czemu tak:(

Hubert 18.02.2015
Ja bym sie nie przejmowala. Jak wszytko jesz i wyniki w normie to sie tylko cieszyc. W szpitalu jak bylam to widzialam dziewczyny ktore w 9 msc przed porodem mialy tylko 2 kg na plusie a normalnie wygladaly i wszystko bylo super. [emoji6] wychodzi na to ze po porodzie wazyly mniej niz przed ciaza [emoji6][emoji6]

Ja bym sie nie przejmowala. Jak wszytko jesz i wyniki w normie to sie tylko cieszyc. W szpitalu jak bylam to widzialam dziewczyny ktore w 9 msc przed porodem mialy tylko 2 kg na plusie a normalnie wygladaly i wszystko bylo super. [emoji6] wychodzi na to ze po porodzie wazyly mniej niz przed ciaza [emoji6][emoji6]
Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywione

Hubert 18.02.2015

Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywione

Hubert 18.02.2015
No cos ty [emoji6] na pewno dzidzia ma sie swietnie. A moge wiedziec ile wazylas przed ciaza i ile wzrostu ?

Kupiłam Chia i zrobiłam z truskawkami i mango . Mmmmm pycha [emoji39] dzięki dziewczynki za inspiracje
1488878701-aaaaaa.jpeg

thgfikgneziy9g6d.png

Ja na przełomie 4 i piątego miesiąca miałam spadek o pół kilo ale wyniki i dzidzia były ok.Lekarz mówił ,żeby się nie przejmować ,że zdarza się. Ostatni miesiąc miałam tylko 1kg na plusie i też mówił,że w normie
Teraz waga stoi w miejscu już z dwa tygodnie. Ważę 2.5-3 kg więcej niż przed ciążą i to wszystko brzuch chociaż i tak jest malutki. A dziecko przecież duże noszę.

Nic się nie martw tylko ciesz. Jeśli nie miałaś wcześniej niedowagi i jesz normalnie to nie masz się czym przejmować.

Moja mama już pewnie miała z 15 kg na liczniku :D

reklama
Cześć Dziewczynki :)
Mnie coraz częściej dopada zgaga :( I nie wszystko co lubię mogę jeść :( Aaaaa i do porodu zostało mi tylko 106 dni :o

Do góry