reklama
U
użytkownik 167877
Gość
Ja bym sie nie przejmowala. Jak wszytko jesz i wyniki w normie to sie tylko cieszyc. W szpitalu jak bylam to widzialam dziewczyny ktore w 9 msc przed porodem mialy tylko 2 kg na plusie a normalnie wygladaly i wszystko bylo super. [emoji6] wychodzi na to ze po porodzie wazyly mniej niz przed ciaza [emoji6][emoji6]Dziewczyny a któras z Was może schudła na tym etapie? Bo ja dziś się wazylam i mam kilo mniej mimo iż jem więcej. Nie wiem czemu tak
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Sasankaa
Fanka BB :)
Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywioneJa bym sie nie przejmowala. Jak wszytko jesz i wyniki w normie to sie tylko cieszyc. W szpitalu jak bylam to widzialam dziewczyny ktore w 9 msc przed porodem mialy tylko 2 kg na plusie a normalnie wygladaly i wszystko bylo super. [emoji6] wychodzi na to ze po porodzie wazyly mniej niz przed ciaza [emoji6][emoji6]
Hubert 18.02.2015
U
użytkownik 167877
Gość
No cos ty [emoji6] na pewno dzidzia ma sie swietnie. A moge wiedziec ile wazylas przed ciaza i ile wzrostu ?Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywione
Hubert 18.02.2015
A może schudłaś z rąk i nóg?Właśnie wyniki miałam dobre tylko nie rozumiem spadku wagi. Mam nadzieję że przez to dziecko nie będzie jakieś niedożywione
Hubert 18.02.2015
Arya88
Dziewczyny a któras z Was może schudła na tym etapie? Bo ja dziś się wazylam i mam kilo mniej mimo iż jem więcej. Nie wiem czemu tak
Hubert 18.02.2015
Na wadze przytyłam, natomiast już dwie pary spodni mi spadają
Zając Czerwcowy
Jam mam dzis chia z dzemorem malinowymKupiłam Chia i zrobiłam z truskawkami i mango . Mmmmm pycha [emoji39] dzięki dziewczynki za inspiracje
efta22
Ja na przełomie 4 i piątego miesiąca miałam spadek o pół kilo ale wyniki i dzidzia były ok.Lekarz mówił ,żeby się nie przejmować ,że zdarza się. Ostatni miesiąc miałam tylko 1kg na plusie i też mówił,że w normie
Teraz waga stoi w miejscu już z dwa tygodnie. Ważę 2.5-3 kg więcej niż przed ciążą i to wszystko brzuch chociaż i tak jest malutki. A dziecko przecież duże noszę.
Nic się nie martw tylko ciesz. Jeśli nie miałaś wcześniej niedowagi i jesz normalnie to nie masz się czym przejmować.
Moja mama już pewnie miała z 15 kg na liczniku
Teraz waga stoi w miejscu już z dwa tygodnie. Ważę 2.5-3 kg więcej niż przed ciążą i to wszystko brzuch chociaż i tak jest malutki. A dziecko przecież duże noszę.
Nic się nie martw tylko ciesz. Jeśli nie miałaś wcześniej niedowagi i jesz normalnie to nie masz się czym przejmować.
Moja mama już pewnie miała z 15 kg na liczniku
reklama
Biedronka84
Cześć Dziewczynki
Mnie coraz częściej dopada zgaga I nie wszystko co lubię mogę jeść Aaaaa i do porodu zostało mi tylko 106 dni
Mnie coraz częściej dopada zgaga I nie wszystko co lubię mogę jeść Aaaaa i do porodu zostało mi tylko 106 dni