Sasankaa
Fanka BB :)
Link do: 26 tydzień ciążyDzień dobry !
Chciałam Was zapytać ile ważą Wasze maleństwa? Moja córeczka wczoraj 913g? Czy to dużo ?
Wieć raczej waży w normie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Link do: 26 tydzień ciążyDzień dobry !
Chciałam Was zapytać ile ważą Wasze maleństwa? Moja córeczka wczoraj 913g? Czy to dużo ?
No właśnie mi się zaczęło dłużyc... mam wrażenie że 6. miesiąc trwał 40 dni[emoji1]Ostatnia prosta[emoji3]
Mi dzisiaj za to zostało 100 dni do porodu. Zleci tak szybko, że nawet nie zauważymy.
Ale fajnie... Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej to jesteś żywym przykładem że i dla nas jest nadzieja [emoji23]Raczej nie kłamią [emoji6] u mnie mleka było tyle że mogłam- tu cytat poloznej - wykarmic pół oddziału noworodkowego [emoji28] nadmiar do umywalki musiałam wylewać. Ale wiem że nie każda ma tak łatwo [emoji53] u mnie jak pytali jak karmisz, zawsze odpowiadałam- piersią, bo na butelkę jestem za leniwa [emoji12]
Sasanka dzieki
Motylek wczoraj 25 i 4 było 913g , a miesiąc temu 420g