Monya81
Fanka BB :)
Ja chcialabym po 6 msc wprowadzac a skonczyc karmic piersia jak mala bedzie miala rok. Ale wszystko wyjdzie w praktyce
Ja miałam założenie, że karmię min 6 mcy maksimum 1 rok. Około 4 mca Młody zaczął nie przybierać na wadzę więc pediatra kazała rozszerzać dietę. Około 7 mca moje mleko chyba było na tyle mało wartościowe, ze co godzinę był głodny. Wprowadziłam więc mm przed snem. A jak poznał smak butelki to wolał butelkę. I tak koło 9 mca odstawił się całkiem. Mi to pasowało, bo przez ostatni czas karmiłam tylko jedna piersią, w drugiej mleko zanikło. A jak pojawiła się gilotyna (2 zęby na dole, 2 na gorze) mój syn lubował się w podgryzaniu sutków matki. A ja do masochistów nie należę
Suelen... cieszymy się razem z Tobą.
A dla mnie Lewandowaska jes rozczarowowaniem w tej ciąży. Myślałam ze sypnie przykładem ćwiczeń i jakiejś normalnej diety o ona ciagle zafiksowana na tej swojej restrykcyjnej a o ćwiczeniach słyszę tylko, że będą.
Znalazłam inną ciążową trenerkę. Mama Trener. Ma 2 dzieci a teraz jest w 9 mcu. Ćwiczenia ma naprawdę super. Szczególnie te w 3 trymestrze. Głownie zaciągnięte z jogi. Więc wyglądają na łatwe , ale dają popalić mięsniom.
No i ma super gust wyprawkowy: szaro-biało-różowy
Jakby która chciała podejrzeć można śledzić na fb, ćwiczenia są na youtubie.