reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Caixa podobno do 6 miesięcy się powinno KP przynajmniej. Jak mi się uda tym razem (poprzednia córka była na modyfikowanym bo nie mialam pokarmu) to planuje max do 7-8 mcy. Zobaczymy jak będzie w praktyce.

Zając haha dobre z Lewandowską. Swoją drogą współczuję im że wszędzie paparazzi im się wciska. Zero prywatności

Majka u nas było podobnie z KP. Chciałabym chociaż kilka miesięcy ale nie nastawiam się tak jak przy pierwszym dziecku. Zamiast cieszyć się macierzyństwem to ryczałam bo mleka nie mialam a mała ryczała razem ze mną. Teraz będę na luzie [emoji16]

Anulka cudownie [emoji1] zazdroszczę takich miłych wspomnień z KP

Jutro wizytuje, a przez ostatni miesiąc 4 kg +...... Masakra jakaś

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja córki karmilam rok i teraz też bym tak chciał karmić ok. Roku ,a czy sie uda to zobaczymy :) u mnie z karmieniem nie było problemu, (pomijając pokrwawione sutki. )

Ja zaczynam mieć kryzys w pracy :( juz mi sie tak strasznie nie chce pracować ,a tu jeszcze do połowy kwietnia tyleeeee czasu . Klientli rozpisane na ten caly czas :( i to mnie dołuje :(

5djylbetecfse5n6.png

Kochane mam pytanie do mam ktore biora progresteron . Biore od pczatku ciazy luteine 2x1 i duphaston 2x1 czasem bylo 3x1.
Jezeli chodzi o cere na poczatku mialam masakre teraz to sie uspokaja . Ale chodzi mi o wage ? Czy po progresteronie bardziej sie tyje czy cos ?

Dzień dobry !
Chciałam Was zapytać ile ważą Wasze maleństwa? Moja córeczka wczoraj 913g? Czy to dużo ?

Na stronie parenting.pl jak wpiszesz tydzien ciąży będziesz miała podaną skalę centylową wymiarów maluszka. W tym wagi. Czyli ile minimum, ile maksimum, a jak jest średnia na ten tydzien.
W którym tygodniu jesteś?

oar8pg4n1kii9v0d.png

Kochane mam pytanie do mam ktore biora progresteron . Biore od pczatku ciazy luteine 2x1 i duphaston 2x1 czasem bylo 3x1.
Jezeli chodzi o cere na poczatku mialam masakre teraz to sie uspokaja . Ale chodzi mi o wage ? Czy po progresteronie bardziej sie tyje czy cos ?
tak mi się wydaje bo odkąd zaczęłam brać więcej tyje, a jem tak samo [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

tak mi się wydaje bo odkąd zaczęłam brać więcej tyje, a jem tak samo [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png
Kurde pilnuje wagi itp . A mam 6 kg na plusie . Wiem ze to jest super w normie przy mojej wadze. Ale jednak przy zdrowym odzywianiu to jest za duzo . Martwie sie . Zaczynam czuc ze woda mi sie zbiera. Boje sie ze od tych lekow . [emoji6]

Kurde pilnuje wagi itp . A mam 6 kg na plusie . Wiem ze to jest super w normie przy mojej wadze. Ale jednak przy zdrowym odzywianiu to jest za duzo . Martwie sie . Zaczynam czuc ze woda mi sie zbiera. Boje sie ze od tych lekow . [emoji6]
Czy Ty aby nie przesadzasz??? Wg mnie wszystko jest jak najbardziej ok[emoji6] Jeżeli sama wiesz że się kontrolujesz i zdrowo odżywiasz to nie ma co panikować [emoji38]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
ja już 5 [emoji21]. odkąd zaczęłam brać leki jelita mi stanęły [emoji58]

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry