reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Caixa podobno do 6 miesięcy się powinno KP przynajmniej. Jak mi się uda tym razem (poprzednia córka była na modyfikowanym bo nie mialam pokarmu) to planuje max do 7-8 mcy. Zobaczymy jak będzie w praktyce.

Zając haha dobre z Lewandowską. Swoją drogą współczuję im że wszędzie paparazzi im się wciska. Zero prywatności

Majka u nas było podobnie z KP. Chciałabym chociaż kilka miesięcy ale nie nastawiam się tak jak przy pierwszym dziecku. Zamiast cieszyć się macierzyństwem to ryczałam bo mleka nie mialam a mała ryczała razem ze mną. Teraz będę na luzie [emoji16]

Anulka cudownie [emoji1] zazdroszczę takich miłych wspomnień z KP

Jutro wizytuje, a przez ostatni miesiąc 4 kg +...... Masakra jakaś

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja córki karmilam rok i teraz też bym tak chciał karmić ok. Roku ,a czy sie uda to zobaczymy :) u mnie z karmieniem nie było problemu, (pomijając pokrwawione sutki. )

Ja zaczynam mieć kryzys w pracy :( juz mi sie tak strasznie nie chce pracować ,a tu jeszcze do połowy kwietnia tyleeeee czasu . Klientli rozpisane na ten caly czas :( i to mnie dołuje :(

5djylbetecfse5n6.png

Kochane mam pytanie do mam ktore biora progresteron . Biore od pczatku ciazy luteine 2x1 i duphaston 2x1 czasem bylo 3x1.
Jezeli chodzi o cere na poczatku mialam masakre teraz to sie uspokaja . Ale chodzi mi o wage ? Czy po progresteronie bardziej sie tyje czy cos ?

Dzień dobry !
Chciałam Was zapytać ile ważą Wasze maleństwa? Moja córeczka wczoraj 913g? Czy to dużo ?

Na stronie parenting.pl jak wpiszesz tydzien ciąży będziesz miała podaną skalę centylową wymiarów maluszka. W tym wagi. Czyli ile minimum, ile maksimum, a jak jest średnia na ten tydzien.
W którym tygodniu jesteś?

oar8pg4n1kii9v0d.png

Kochane mam pytanie do mam ktore biora progresteron . Biore od pczatku ciazy luteine 2x1 i duphaston 2x1 czasem bylo 3x1.
Jezeli chodzi o cere na poczatku mialam masakre teraz to sie uspokaja . Ale chodzi mi o wage ? Czy po progresteronie bardziej sie tyje czy cos ?
tak mi się wydaje bo odkąd zaczęłam brać więcej tyje, a jem tak samo [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png

tak mi się wydaje bo odkąd zaczęłam brać więcej tyje, a jem tak samo [emoji21]

w57vyx8dubspq12k.png
Kurde pilnuje wagi itp . A mam 6 kg na plusie . Wiem ze to jest super w normie przy mojej wadze. Ale jednak przy zdrowym odzywianiu to jest za duzo . Martwie sie . Zaczynam czuc ze woda mi sie zbiera. Boje sie ze od tych lekow . [emoji6]

Kurde pilnuje wagi itp . A mam 6 kg na plusie . Wiem ze to jest super w normie przy mojej wadze. Ale jednak przy zdrowym odzywianiu to jest za duzo . Martwie sie . Zaczynam czuc ze woda mi sie zbiera. Boje sie ze od tych lekow . [emoji6]
Czy Ty aby nie przesadzasz??? Wg mnie wszystko jest jak najbardziej ok[emoji6] Jeżeli sama wiesz że się kontrolujesz i zdrowo odżywiasz to nie ma co panikować [emoji38]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
ja już 5 [emoji21]. odkąd zaczęłam brać leki jelita mi stanęły [emoji58]

w57vyx8dubspq12k.png

Do góry