reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ostatnia prosta[emoji3]

Mi dzisiaj za to zostało 100 dni do porodu. Zleci tak szybko, że nawet nie zauważymy.

oar8pg4n1kii9v0d.png
No właśnie mi się zaczęło dłużyc... mam wrażenie że 6. miesiąc trwał 40 dni[emoji1]

16udskjopmtfyunf.png

To mój miał w 20t5d 418 to ciekawe ile będzie miał na następnej wizycie za półtora tygodnia [emoji13] już powoli nie mogę spać na plecach bo zaczyna mi brakować oddechu i nogi cierpna

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Raczej nie kłamią [emoji6] u mnie mleka było tyle że mogłam- tu cytat poloznej - wykarmic pół oddziału noworodkowego [emoji28] nadmiar do umywalki musiałam wylewać. Ale wiem że nie każda ma tak łatwo [emoji53] u mnie jak pytali jak karmisz, zawsze odpowiadałam- piersią, bo na butelkę jestem za leniwa [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png
Ale fajnie... Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej to jesteś żywym przykładem że i dla nas jest nadzieja [emoji23]
No właśnie płacz i rwanie włosów z głowy nic nie da jak się uda to super a jak nie to trudno. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, to ma być dla nas piękny czas. U mnie to ostatni dzidziuś więc zamierzam napawać się każdą chwilą [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ciekawe ile waży mój klocek. 5 i 5 tyg temu ważył 550g [emoji23]. Mierzy go tak co 2 wizytę, więc wypada akurat na dziś [emoji1]

w57vyx8dubspq12k.png

Tak wyszlam ze szpitala :) tylko chyba przez leki spie 20 godzin na dobe [emoji53] dzis biore ostatni o mam nadzieje, ze sie poprawi.

Powiem wam, ze moj biedy maz tak sie wystraszyl, ze zaczal wic gniazdko. Pilnuje czy sa ubranka, kosmetyki... on zrobil liste [emoji50][emoji50] zamowil foteliki i wozek. Nie poznaje go.

reklama
Sasanka dzieki
Motylek wczoraj 25 i 4 było 913g , a miesiąc temu 420g

Dla przykładu podam normy dla 25 tyg. Lekarze operują skończonymi tygodniami.
d36bc3718b8caa7ed83021f840a981dd.jpg

Pierwsza waga to min, druga średnia, trzecia maks. Jak widzisz wszystko w normie [emoji3]

Poniżej dla 26 tyg
64ace816f6c8ec5d799fa30585a93e73.jpg

Moje dzieciątko w 24 i 6 dniu ważyło 730 g - i ja znowu się zamartwiam, ze takie malutkie. Nie dogodzisz [emoji38]

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry