reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Ostatnia prosta[emoji3]

Mi dzisiaj za to zostało 100 dni do porodu. Zleci tak szybko, że nawet nie zauważymy.

oar8pg4n1kii9v0d.png
No właśnie mi się zaczęło dłużyc... mam wrażenie że 6. miesiąc trwał 40 dni[emoji1]

16udskjopmtfyunf.png

To mój miał w 20t5d 418 to ciekawe ile będzie miał na następnej wizycie za półtora tygodnia [emoji13] już powoli nie mogę spać na plecach bo zaczyna mi brakować oddechu i nogi cierpna

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Raczej nie kłamią [emoji6] u mnie mleka było tyle że mogłam- tu cytat poloznej - wykarmic pół oddziału noworodkowego [emoji28] nadmiar do umywalki musiałam wylewać. Ale wiem że nie każda ma tak łatwo [emoji53] u mnie jak pytali jak karmisz, zawsze odpowiadałam- piersią, bo na butelkę jestem za leniwa [emoji12]

16udskjopmtfyunf.png
Ale fajnie... Z jednej strony zazdroszczę a z drugiej to jesteś żywym przykładem że i dla nas jest nadzieja [emoji23]
No właśnie płacz i rwanie włosów z głowy nic nie da jak się uda to super a jak nie to trudno. Szczęśliwa mama to szczęśliwe dziecko, to ma być dla nas piękny czas. U mnie to ostatni dzidziuś więc zamierzam napawać się każdą chwilą [emoji16]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

ciekawe ile waży mój klocek. 5 i 5 tyg temu ważył 550g [emoji23]. Mierzy go tak co 2 wizytę, więc wypada akurat na dziś [emoji1]

w57vyx8dubspq12k.png

Tak wyszlam ze szpitala :) tylko chyba przez leki spie 20 godzin na dobe [emoji53] dzis biore ostatni o mam nadzieje, ze sie poprawi.

Powiem wam, ze moj biedy maz tak sie wystraszyl, ze zaczal wic gniazdko. Pilnuje czy sa ubranka, kosmetyki... on zrobil liste [emoji50][emoji50] zamowil foteliki i wozek. Nie poznaje go.

reklama
Sasanka dzieki
Motylek wczoraj 25 i 4 było 913g , a miesiąc temu 420g

Dla przykładu podam normy dla 25 tyg. Lekarze operują skończonymi tygodniami.
d36bc3718b8caa7ed83021f840a981dd.jpg

Pierwsza waga to min, druga średnia, trzecia maks. Jak widzisz wszystko w normie [emoji3]

Poniżej dla 26 tyg
64ace816f6c8ec5d799fa30585a93e73.jpg

Moje dzieciątko w 24 i 6 dniu ważyło 730 g - i ja znowu się zamartwiam, ze takie malutkie. Nie dogodzisz [emoji38]

oar8pg4n1kii9v0d.png

Do góry