reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej mamuśki. Dzięki za dobre słowo :-*

Jesteśmy już po wizycie, i całe szczęście jest wszystko ok, szyjka 4cm.
A taki urok że mnie boli, muszę to przetrwać i tyle.
Zamiast magne b6 mam 6tabl dziennie asparginu. I zobaczymy czy twardnienie brzucha ustanie. Na szczęście te skurcze nie skracaja szyjki.
Maluszka widziałam i jest zdrowy, to mi dodaje sił <3
Buziaki

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie też z szyjką jest oky[emoji1] Usg nie miałam[emoji19] ale serduszko słyszałam[emoji173]

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Hej Dziewczyny. Od dwóch dni prawie nie śpię. Moje niespokojne nogi dają mi tak w kość. Lekarz kazał mi brać magnez i cyklo3 forte. Muszę się wziąć za siebie i swoje nogi, bo coś czuję, że skończę z żylakami. Mam do tego predyspozycje :-/ Macie jakieś patenty na zapobieganie żylaków? Może któraś nosi w ciąży rajstopy antyzylakowe? ?
Ja od jutra zaczynam nosić też mam 3 światy z lydkami

34bwdqk3xt29egh4.png

Ginek powiedział,że odpuszczamy temat z obciążeniem glukozą,więc trzeci raz nie będę podchodzić. Ostatnio coś miałam około 90.Zobaczymy jak dziś wyjdzie.Będziemy częściej kontrolować na czczo.

oar8ugpjafqeooh5.png
Dzięki [emoji4] to super, bo już się bałam ze to jest takie obowiązkowe badanie i ze mój gin jak się dopatrzy to nie odpuści [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png

Dzięki [emoji4] to super, bo już się bałam ze to jest takie obowiązkowe badanie i ze mój gin jak się dopatrzy to nie odpuści [emoji6]

16udskjopmtfyunf.png
Moim zdaniem nie powinno się do tego zmuszać ciężarne,bo to jest jednak obciążenie dla organizmu jak i maluszka.Ja robiłam te badanie w listopadzie 2015 roku w szpitalu i ledwo dałam radę, też mi było słabo i pielęgniarka prowadziła mnie do łóżka[emoji20] .
Życzę,by Twoj ginek miał takie same podejście jak mój[emoji8]

oar8ugpjafqeooh5.png

Nie mówcie,że będzie mniej kasy,bo się załamie[emoji20] Mi też ma płacić pracodawca,ale dziwne to ,bo pensje w każdym miesiącu są takie same przecież[emoji15]

oar8ugpjafqeooh5.png
Mi płaci Zus i juz 2miesiace bede bez kasy.Maja zaplacic w przyszlym tyg. zobaczymy...Dobrze ze maz ma firme i dodatkowa kasa bo byłoby krucho.

reklama
Do góry