reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Zając na wizytuje w czwartek. Trzymam dziś kciuki za Ciebie [emoji4]

Biedronka kurcze może nie dobrze ze Ci się nie udało z glukozą. Daj znać co gin powiedział.

Byłam na zakupach, bo m ma urodziny w czwartek. Chciałam coś mu kupić, jakiś ciuch......beznadzieja w sklepach. W pepco kupiłam mojej starszej dwie pary getrów...
Znowu jestem głodna....[emoji44]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
U mnie tak samo było tylko ja muszę zapłacić 1tys. Czekam na termin w klinice jeszcze 2 tygodnie. Myślałam , że będzie taniej- 3 kanały po 200zł ale okazało się, że są 4 i 200 zł wypełnienie. Ceny kosmiczne, ale wyjścia nie ma.

f2w3rjjgwqepia0h.png
Widzisz a ja tu tak przeżywam no w sumie sama sobie winna trzeba było wybrać się wcześniej do dentysty, damy radę [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Luty ma 20 dni pracujących i jest krótszy więc pewnie dlatego. Też mam mniejsze chorobowe,bo ja mam za każdy dzień liczone, czy to pracujący czy weekend

Hej mamuśki. Dzięki za dobre słowo :-*

Jesteśmy już po wizycie, i całe szczęście jest wszystko ok, szyjka 4cm.
A taki urok że mnie boli, muszę to przetrwać i tyle.
Zamiast magne b6 mam 6tabl dziennie asparginu. I zobaczymy czy twardnienie brzucha ustanie. Na szczęście te skurcze nie skracaja szyjki.
Maluszka widziałam i jest zdrowy, to mi dodaje sił <3
Buziaki

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

MARCIOTEK super :)
Też mi czasem twardnieje brzuch ,ale ostatnio z szyjka wszystko było ok . Twardnieje mi zwykle wtedy,gdy dotykam brzucha. Lekarz mówił,żeby nie dźwigać bo po prostu mam wrażliwą macicę ze względu na szczupłą budowę ciała. Dlatego nie dźwigam i czuję różnicę,także być może u innych również się to sprawdzi.

Uff, całe szczęście! Trzymaj się, byle do czerwca i nie będziesz o tym wszystkim pamiętać [emoji11] trzymam kciuki, żeby te leki działały [emoji110]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Biedronka daj znać co powiedział bo ja ja nie robiłam drugi raz [emoji12] a moj gin w wynikach tego nie zauważył, więc siedziałam cicho. Ile miałaś na czczo?

16udskjopmtfyunf.png
Ginek powiedział,że odpuszczamy temat z obciążeniem glukozą,więc trzeci raz nie będę podchodzić. Ostatnio coś miałam około 90.Zobaczymy jak dziś wyjdzie.Będziemy częściej kontrolować na czczo.

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Hmmm poprzednie miałam do 10 lutego a to od 11 lutego do 10 marca... Ale mi płaci pracodawca więc chyba normalnie miesiącami... czarna magia dla mnie.
Na maila mi odpisali, ze taka kwota była na liście płac od księgowej, ze co miesiąc będzie trochę inną. fajne mi "troche" :/
Ja tez dostalam ze 250 zł mniej niż zwykle :/

Do góry