reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja tez ja glukozie. Od 8 jeszcze mi tej pierwszej krwi nie pobrali , bo jest masa ludzi. Wiec jeszcze czekam na wypicie tego cudownego napoju [emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png

Nie czekaj w kolejce przecież, jak na glukozę, a jest duzo ludzi to trzeba wejść i powiedzieć :) u nas w labo juz tak pozno chyba nie robią tego badania.

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
U mnie pielęgniarka powiedziała ok 9 rano,że za późno na glukozę. W sensie mogłaby mI zrobić ale odradza z takich względów ,że musiałabym czekać jeszcze dwie godziny o głodzie a to nie jest za dobre dla matki w ciąży. Kazała przyjść na następny dzień.
Ja sobie po pobraniu krwi normalnie pojechałam do domu tylko miałam nakaz leżenia bądź siedzenia i nie za dużo ruszania. Nic mi się nie działo,wypiłam normalnie ,nawet mi smakowalo z cytryną,nie było mi niedobrze ani słabo tylko głodna byłam. Myślałam,że coś jest nie halo :rofl2:

Powodzenia wszystkim dzisiaj wizytującym. Ja już z utęsknieniem czekam na jutro i widok mojej dzidzi. W końcu nie widzieliśmy się aż miesiąc.

Nie czekaj w kolejce przecież, jak na glukozę, a jest duzo ludzi to trzeba wejść i powiedzieć :) u nas w labo juz tak pozno chyba nie robią tego badania.

7u223e3kwboc3bjp.png
Byłam i kazali czekać. Jakieś panie się oburzyły, że ciężarna tyle musi stać w kolejce, dziwnie mi się zrobiło - "ciężarna"[emoji16]. Mówiły , że za ich czasów kobiety w ciąży miały zawsze miały pierwszeństwo a teraz nie mają i nikt nie zrozumie dopóki sam nie będzie w tym stanie [emoji16]

f2w3rjjgwqepia0h.png

Właśnie oni chyba za dni liczą.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Wrrr, jak mnie to wkurza, ja nie.pracuje codziennie po 8h tylko jestem na godzinowce... i w każdym miesiącu żeby było równo i zaby zrobić etat to pracowałam stałą ilość 168h ale już jak oni mają zapłacić to se obejmują te dwa dni cwaniaczki :/ a to mi prawie 200zl wyszło.

reklama
Do góry