reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dobra jeszcze tylko godzina i ostatnie pobranie krwi. Nie jest tak źle. Najgorzej się bałam ze nie znajdą mi żył bo mam naprawdę kiepskie. A babeczka taka sprytna ze juz drugi raz z tej samej jej się udało pobrać krew.

No przede mną jeszcze dwa[emoji22]
Powodzenia na wizytach i z glukozą :)

Ja nie mam wiele ruchu, ale jednak staram się codziennie jakiś spacer zaliczyć. W weekend bylismy w Bydgoszczy to tam sporo chodziłam, wchodzilam po kilka razy na 3 piętro np. także fajnie bo to zawsze aktywność. Potem brzuch mnie ciągnął co prawda, ale mimo wszystko lepiej się ruszać nic całkowicie stracić kondycje (oczywiście mam na myśli te z nas, które nie muszą się oszczędzać)

7u223e3kwboc3bjp.png

oar8ugpjafqeooh5.png

reklama
Dobrze że ja z zębami nie mam problemów i ostatnio tylko na kontrole chodze, bo na całe szczescie nic sie nie dzieje. Za to z córką jesresmy na etapie wyglądających zębów mlecznych i codziennie jest problem z jedzeniem bo ją zęby bola jak je :/ nom ale trzeba przeczekać niestety ten etap :/

5djylbetecfse5n6.png

A ja jak byłam na glukozie to przyszłam, kazała wypić i czekać dwie godziny na korytarzu. Co za bzdura, to nie mogłam wypić w domu i przyjechać dopiero po 2 godzinach?

A ja jak byłam na glukozie to przyszłam, kazała wypić i czekać dwie godziny na korytarzu. Co za bzdura, to nie mogłam wypić w domu i przyjechać dopiero po 2 godzinach?
Podobno przy krzywej nie można sie za dużo ruszać bo wtedy spalasz glukozę i badanie może wyjść fałszywe.Gdzieś tak czytałam.

Ja tez ja glukozie. Od 8 jeszcze mi tej pierwszej krwi nie pobrali , bo jest masa ludzi. Wiec jeszcze czekam na wypicie tego cudownego napoju [emoji23]

f2w3rjjgwqepia0h.png

O matko jak mojej małej coś wypadnie to każę uciąć! [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie wyrzucaj siekierki [emoji4] może inne też będą chciały skorzystać [emoji1] moja córka też by się załamała gdyby Jej siostra okazała się bratem [emoji22]
Dziewczyny dzisiaj miałam zakładany pessar. Do tego okazało się że mój ból to rozejscie spojenia łonowego. Miała któraś z was to ? Jezu boje się. [emoji33]
Madzien nie miałam Ale bardzo się tego boję [emoji20] trzymajcie się [emoji8]
Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
O kurcze to dużo [emoji53] no ale raz a porządnie.

16udskjopmtfyunf.png

reklama
No nie udało się[emoji58]. Bardzo źle reaguje na glukoze,jest mi słabo duszno i mam wrażenie,że zemdleje.To przyszło tak momentalnie,że nie wytrzymałam. Teraz czekam na ginka.

oar8ugpjafqeooh5.png

Do góry