reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heeej. A ja sie obudzilam z taakim bolem plecow jak jeszcze nigdy w zyciu. Kazda pozycja niewygodna plus chore sny. Co chwile sie budze a potem przez pol h nie moge zasnac. A to dopiero poczatek takich przygod, gdzie do czerwca :o Jesli chodzi o aktywnosc fizyczna to mam ochote na rolki, ale troche sie boje. Po zmianie srodka ciezkosci potrafie sie zachwiac boso na prostej drodze :/

Napisane na Picasso w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej dziewczynki[emoji1] Jadę na badania,nieszczęsna glukoza,drugie podejście[emoji20] Później ginek i załatwianie spraw na mieście,cały dzień będzie na nogach.

oar8ugpjafqeooh5.png

Hej Dziewczyny. Od dwóch dni prawie nie śpię. Moje niespokojne nogi dają mi tak w kość. Lekarz kazał mi brać magnez i cyklo3 forte. Muszę się wziąć za siebie i swoje nogi, bo coś czuję, że skończę z żylakami. Mam do tego predyspozycje :-/ Macie jakieś patenty na zapobieganie żylaków? Może któraś nosi w ciąży rajstopy antyzylakowe? ?
Rutinoskorbin: wit C i rutozyt uszczelniają żyły. I pytałam mojego gin ,bo mi naczynka pękają, to też tylko to mi doradził. Nic na bazie diosminy nie wolno niestety

Hej dziewczynki[emoji1] Jadę na badania,nieszczęsna glukoza,drugie podejście[emoji20] Później ginek i załatwianie spraw na mieście,cały dzień będzie na nogach.

oar8ugpjafqeooh5.png
Ja juz po jednym pobraniu krwi. Glukozę wypiłam i teraz czekam.

Jakos ostatnio wpadłam w kiepski nastrój. Czytam was kochane ale brak natchnienia do pisania.

Powodzenia na wizytach i z glukozą :)

Ja nie mam wiele ruchu, ale jednak staram się codziennie jakiś spacer zaliczyć. W weekend bylismy w Bydgoszczy to tam sporo chodziłam, wchodzilam po kilka razy na 3 piętro np. także fajnie bo to zawsze aktywność. Potem brzuch mnie ciągnął co prawda, ale mimo wszystko lepiej się ruszać nic całkowicie stracić kondycje (oczywiście mam na myśli te z nas, które nie muszą się oszczędzać)

7u223e3kwboc3bjp.png

Dobra żalę się wiecie ile wydam na tego zęba co mi się spier.... 750 zł aż się popłakałam jak dzisiaj wyszłam jeszcze wizyta w środę, 4 kanały I odbudowa...Nikt nie chciał w ciemno tego zrobić więc w prywatnej klinice. Dzisiaj 2h słabo mi było w środę też

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Brat tez robil i tez wydal ponad 600 zl..to i tak bardzo malo jak za kanalowe leczenie...u siostry w katowicach koszt to min 1200zl

Hej Dziewczyny. Od dwóch dni prawie nie śpię. Moje niespokojne nogi dają mi tak w kość. Lekarz kazał mi brać magnez i cyklo3 forte. Muszę się wziąć za siebie i swoje nogi, bo coś czuję, że skończę z żylakami. Mam do tego predyspozycje :-/ Macie jakieś patenty na zapobieganie żylaków? Może któraś nosi w ciąży rajstopy antyzylakowe? ?
Ja mam isc po takie rajstopki do chirurga 2msc przed terminem

Dzień dobry :)
Ja wczoraj zaprowadzilam Syna do zerowki- szłam trochę szybciej bo jechał rowerem i po południu po Niego poszłam, to wieczorem dosłownie wylam z bólu w lozku- maz jak wrócił z treningu siatkówki to mało zawału nie dostał bo myślał, ze rodze.

Dziś luzny dzień ale od jutra najpierw fryzjer- może poczuje się trochę mniej jak kupa, później muszę do koleżanki jechać, w czwartek z Synem do laryngologa, piątek glukoza, lekarz i zawieźć zwolnienie do pracy, w sobotę ważne zawody Syna- całodniowe :/, niedziela mamy gości, w pn. ta sesja brzuchowa... zdechne, już jestem cala chora na myśl o wszystkim :/

reklama
Do góry