reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

O kurcze @camel ale ...jaja :) pokaz te ciuszki dla dziewczynki pokaz ;)
Wlasnie co u suelen ? Myslalam dzis o niej

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Muszę Wam się pożalić trochę. Weekend spędziłam u rodziców i nie wiem czy to inny materac łóżka czy to jednak dziecko. Ale tak strasznie mnie boli kręgosłup w odcinku piersiowym że ledwo mogę oddychać. Popołudnie spędziłam 2 godziny na podłodze wyjąc z bólu do tego stopnia że aż brzuch mi się stawiał nie wiedziałam już co się ze mną dzieje. Na szczęście wzięłam apap i magnez, mama zrobiła mi masaż i jakoś wróciłam do Warszawy. Było bardzo blisko i dzwoniłabym po karetkę pierwszy raz czułam coś takiego. Mam nadzieję że jednak przy porodzie nie będę miała skurczy z kręgosłupa.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dwukrotnie potwierdzil ten sam lekarz, bylam na polowkowym w 20-21 tyg i potem w 22-23 tyg bo musial popatrzec jeszcze na serduszko bo dzidzia na polowkowym lezala na brzuchu i wszystkichparametrow nie mogl zobaczyc...wtedy dwukrotnie orzekl dziewczynke...a teraz w 25 chlopak i szok....
Jutro powrzucam zdjecia ciuszkow.
Mam tylko nadzieje ze za miesiac sie nie okarze ze jednak dziewczyna. A nie chce mi sie znowu placic za innego lekarza bo i tak jestem na minusie 500zl z tymi ubrankami.

c55f3e3kq403a9og.png

O kurcze Camel jestem w szoku [emoji54] ja już się do mojej dziewczynki też przyzwyczaiłam... nie dziwię Ci się mimo wszystko gratki zdrowej dzidzi [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Camel- O ja cie, dopiero w 25 TC zobaczył siusiaka [emoji16] to jeszcze lepszy od mojego , bo mój w 22. Superr - brat będzie miał brata :)

f2w3rjjgwqepia0h.png

Dwukrotnie potwierdzil ten sam lekarz, bylam na polowkowym w 20-21 tyg i potem w 22-23 tyg bo musial popatrzec jeszcze na serduszko bo dzidzia na polowkowym lezala na brzuchu i wszystkichparametrow nie mogl zobaczyc...wtedy dwukrotnie orzekl dziewczynke...a teraz w 25 chlopak i szok....
Jutro powrzucam zdjecia ciuszkow.
Mam tylko nadzieje ze za miesiac sie nie okarze ze jednak dziewczyna. A nie chce mi sie znowu placic za innego lekarza bo i tak jestem na minusie 500zl z tymi ubrankami.

c55f3e3kq403a9og.png
Camel ale zaskoczenie...to dziwne ze w 21tyg.nic tam nie widzial chyba ze synek tak sie skrupulatnie chował aby zobaczyć.Moze poczekaj jeszcze do nastepnego usg aby sie to potwierdzilo.

Dzien dobry :) jutro wizyta u gin dzis zostawilam tylko mocz, bez krwi - tak mi dziwnie ;) czy Wy macie juz tak jak ja , ze juz az tsk nie wyczekujecie rych wizyt u gin ? Jakos po polowkowym jestem mega spokojna.

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzien dobry :) jutro wizyta u gin dzis zostawilam tylko mocz, bez krwi - tak mi dziwnie ;) czy Wy macie juz tak jak ja , ze juz az tsk nie wyczekujecie rych wizyt u gin ? Jakos po polowkowym jestem mega spokojna.

p19u9jcg81ehxczt.png
ja nie bo co idę to coś jest nie tak. więc zawsze się stresuje i wyczekuje żeby jak najszybciej podali leki ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry