Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Camel ale zaskoczenie...to dziwne ze w 21tyg.nic tam nie widzial chyba ze synek tak sie skrupulatnie chował aby zobaczyć.Moze poczekaj jeszcze do nastepnego usg aby sie to potwierdzilo.Dwukrotnie potwierdzil ten sam lekarz, bylam na polowkowym w 20-21 tyg i potem w 22-23 tyg bo musial popatrzec jeszcze na serduszko bo dzidzia na polowkowym lezala na brzuchu i wszystkichparametrow nie mogl zobaczyc...wtedy dwukrotnie orzekl dziewczynke...a teraz w 25 chlopak i szok....
Jutro powrzucam zdjecia ciuszkow.
Mam tylko nadzieje ze za miesiac sie nie okarze ze jednak dziewczyna. A nie chce mi sie znowu placic za innego lekarza bo i tak jestem na minusie 500zl z tymi ubrankami.
ja nie bo co idę to coś jest nie tak. więc zawsze się stresuje i wyczekuje żeby jak najszybciej podali lekiDzien dobry jutro wizyta u gin dzis zostawilam tylko mocz, bez krwi - tak mi dziwnie czy Wy macie juz tak jak ja , ze juz az tsk nie wyczekujecie rych wizyt u gin ? Jakos po polowkowym jestem mega spokojna.
Ja od kiedy zaczełam czuć codziennie ruchy maluszka to juz jestem o wiele spokojnieszaDzien dobry jutro wizyta u gin dzis zostawilam tylko mocz, bez krwi - tak mi dziwnie czy Wy macie juz tak jak ja , ze juz az tsk nie wyczekujecie rych wizyt u gin ? Jakos po polowkowym jestem mega spokojna.