reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

O kurcze @camel ale ...jaja :) pokaz te ciuszki dla dziewczynki pokaz ;)
Wlasnie co u suelen ? Myslalam dzis o niej

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Muszę Wam się pożalić trochę. Weekend spędziłam u rodziców i nie wiem czy to inny materac łóżka czy to jednak dziecko. Ale tak strasznie mnie boli kręgosłup w odcinku piersiowym że ledwo mogę oddychać. Popołudnie spędziłam 2 godziny na podłodze wyjąc z bólu do tego stopnia że aż brzuch mi się stawiał nie wiedziałam już co się ze mną dzieje. Na szczęście wzięłam apap i magnez, mama zrobiła mi masaż i jakoś wróciłam do Warszawy. Było bardzo blisko i dzwoniłabym po karetkę pierwszy raz czułam coś takiego. Mam nadzieję że jednak przy porodzie nie będę miała skurczy z kręgosłupa.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dwukrotnie potwierdzil ten sam lekarz, bylam na polowkowym w 20-21 tyg i potem w 22-23 tyg bo musial popatrzec jeszcze na serduszko bo dzidzia na polowkowym lezala na brzuchu i wszystkichparametrow nie mogl zobaczyc...wtedy dwukrotnie orzekl dziewczynke...a teraz w 25 chlopak i szok....
Jutro powrzucam zdjecia ciuszkow.
Mam tylko nadzieje ze za miesiac sie nie okarze ze jednak dziewczyna. A nie chce mi sie znowu placic za innego lekarza bo i tak jestem na minusie 500zl z tymi ubrankami.

c55f3e3kq403a9og.png

O kurcze Camel jestem w szoku [emoji54] ja już się do mojej dziewczynki też przyzwyczaiłam... nie dziwię Ci się mimo wszystko gratki zdrowej dzidzi [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Camel- O ja cie, dopiero w 25 TC zobaczył siusiaka [emoji16] to jeszcze lepszy od mojego , bo mój w 22. Superr - brat będzie miał brata :)

f2w3rjjgwqepia0h.png

Dwukrotnie potwierdzil ten sam lekarz, bylam na polowkowym w 20-21 tyg i potem w 22-23 tyg bo musial popatrzec jeszcze na serduszko bo dzidzia na polowkowym lezala na brzuchu i wszystkichparametrow nie mogl zobaczyc...wtedy dwukrotnie orzekl dziewczynke...a teraz w 25 chlopak i szok....
Jutro powrzucam zdjecia ciuszkow.
Mam tylko nadzieje ze za miesiac sie nie okarze ze jednak dziewczyna. A nie chce mi sie znowu placic za innego lekarza bo i tak jestem na minusie 500zl z tymi ubrankami.

c55f3e3kq403a9og.png
Camel ale zaskoczenie...to dziwne ze w 21tyg.nic tam nie widzial chyba ze synek tak sie skrupulatnie chował aby zobaczyć.Moze poczekaj jeszcze do nastepnego usg aby sie to potwierdzilo.

Dzien dobry :) jutro wizyta u gin dzis zostawilam tylko mocz, bez krwi - tak mi dziwnie ;) czy Wy macie juz tak jak ja , ze juz az tsk nie wyczekujecie rych wizyt u gin ? Jakos po polowkowym jestem mega spokojna.

p19u9jcg81ehxczt.png

Dzien dobry :) jutro wizyta u gin dzis zostawilam tylko mocz, bez krwi - tak mi dziwnie ;) czy Wy macie juz tak jak ja , ze juz az tsk nie wyczekujecie rych wizyt u gin ? Jakos po polowkowym jestem mega spokojna.

p19u9jcg81ehxczt.png
ja nie bo co idę to coś jest nie tak. więc zawsze się stresuje i wyczekuje żeby jak najszybciej podali leki ;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry