Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Wierzysz w zabobony ?Ja chyba sama zrobię to raczej nic trudnego
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wierzysz w zabobony ?Ja chyba sama zrobię to raczej nic trudnego
Nie ale zapobiegawczo przyczepie na początek [emoji13]Wierzysz w zabobony ?
Hehe, witaj w klubie Tylko ja się dowiedziałam w 18 tygodniu, więc nie zdążyłam wiele kupić dla dziewczynki. Po kilku dniach ochłoniesz, a ciuszki opchniesz. Nic sie nie przejmuj, najważniejsze jest zdrowie maluszkaCzesc mamuski, ja tez juz czesc posegregowane. Ale zostawilam tylko te 0-3 i 3-6 a reszta do piwnicy bo nie mam w domu miejsca na tyle.
Powiem wam newsa.
W czwartek bylam u lekarza i niezgadniecie z mojej DZIEWCZYNKI zrobil sie CHLOPAK a ja juz przywyklam do dziewczynki i 500zl poszlo juz na sukienki, leginsy itp. Musze to sprzedac. Jutro przyjdzie kolezanka to moze cokolwiek wezmie a reszte chyba wystawie na allegro. A jak chcecie to najwyzej zrobie zdjecia i wrzuce tutaj. Kupowalam na licytacjach wiec kwoty od 3 zl do ok 15 zl za szt. zalezy co...ale rzeczy sliczne.
Normalnie jestem jeszcze w szoku. Ale dxis raz jeszcze poszlam na sprawdzenie i potwierdzil ze on wodzi siusiaka.
O kurcze, to u jednego lekarza? Pewnie wszyscy w szoku. Ja mam w środę wizyte i mam nadzieje że mała pozostanie dziewczynką.Czesc mamuski, ja tez juz czesc posegregowane. Ale zostawilam tylko te 0-3 i 3-6 a reszta do piwnicy bo nie mam w domu miejsca na tyle.
Powiem wam newsa.
W czwartek bylam u lekarza i niezgadniecie z mojej DZIEWCZYNKI zrobil sie CHLOPAK a ja juz przywyklam do dziewczynki i 500zl poszlo juz na sukienki, leginsy itp. Musze to sprzedac. Jutro przyjdzie kolezanka to moze cokolwiek wezmie a reszte chyba wystawie na allegro. A jak chcecie to najwyzej zrobie zdjecia i wrzuce tutaj. Kupowalam na licytacjach wiec kwoty od 3 zl do ok 15 zl za szt. zalezy co...ale rzeczy sliczne.
Normalnie jestem jeszcze w szoku. Ale dxis raz jeszcze poszlam na sprawdzenie i potwierdzil ze on wodzi siusiaka.