reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

No to zdrowie dziewczyny!!!!!
2592dc8b21e5e8006ea3672fc0bc8024.jpg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też wypiłam pół godziny temu. Cytrynowa glukoza nie jest taka zła nie czulam żadnego wstrętu jeszcze wodę dostałam do popicia. Teraz mi było trochę gorąco za dużo ludzi to usiadłam na holu tu chłodniej. Jestem w diagnostyce na Zeromskim - yoohoosek mogliśmy się razem w Krakowie umówić!

Suelen trzymaj się! I tylko dobre myśli niech Cie nachodzą bo to pomaga!

p19ucsqv6rf79f3c.png

reklama
Ja też wypiłam pół godziny temu. Cytrynowa glukoza nie jest taka zła nie czulam żadnego wstrętu jeszcze wodę dostałam do popicia. Teraz mi było trochę gorąco za dużo ludzi to usiadłam na holu tu chłodniej. Jestem w diagnostyce na Zeromskim - yoohoosek mogliśmy się razem w Krakowie umówić!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Ooo tez moglam sie z Wami zabrac dzisiaj haha;) za to wybralam przyjemniejsza opcje- jestem u fryzjera i farbuje wlosy :D
Mialas skierowanie czy prywatnie robisz te badanie? Bo jak prywatnie to sama musze sobie kupic te glukoze, tak?:)

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ooo tez moglam sie z Wami zabrac dzisiaj haha;) za to wybralam przyjemniejsza opcje- jestem u fryzjera i farbuje wlosy :D
Mialas skierowanie czy prywatnie robisz te badanie? Bo jak prywatnie to sama musze sobie kupic te glukoze, tak?:)

Ja byłam prywatnie, glukozy nie kupowałam ale skierowanie od lekarza chcieli...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Wybaczcie, ze tak sie wam zale zlymi nowinami, ale tylko wy zrozumiecie.

Bylam na "badaniu", ale mowi, ze nie bada szyjki, bo co jej dotykali to skurcze gorsze i bardziej krwawila.

Potrzymaja mnie do bezpiecznego terminu, aby okruszki jak nadluzej siedzialy.

No i sje poryczalam tam.

Tam bedziesz bezpieczniejsza..[emoji9] ja mocno wierze ze dotrwacie !

Ja byłam prywatnie, glukozy nie miałam ale skierowanie od lekarza chcieli...

Bo wlasnie lekarz mi mowil zebym sobie kupila i z nia poszla.. albo sie zapytam w recepcji po prostu i najwyzej podejde do apteki:) skierowanie mam:)

Miałam skierowanie do diagnostyki od lekarza prywatnego ale za badanie zapłaciłam 20zl a za glukoze 5zl. A w cenniku jest cena ok 100zl więc nie wiem przez co zapłaciłam taniej ale to dobrze! [emoji3] jeszcze tylko godzinka i będę mogła zjeść bułeczke która sobie zrobiłam!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Bo wlasnie lekarz mi mowil zebym sobie kupila i z nia poszla.. albo sie zapytam w recepcji po prostu i najwyzej podejde do apteki:) skierowanie mam:)

Chyba zależy od laboratorium, ale lepiej kupić swoją, najlepiej ta smakową.

Miałam skierowanie do diagnostyki od lekarza prywatnego ale za badanie zapłaciłam 20zl a za glukoze 5zl. A w cenniku jest cena ok 100zl więc nie wiem przez co zapłaciłam taniej ale to dobrze! [emoji3] jeszcze tylko godzinka i będę mogła zjeść bułeczke która sobie zrobiłam!

p19ucsqv6rf79f3c.png

Ooo to ciekawe ile ja zaplace;)
To samecznego !:D
Jak pomyslalam o bułeczce to sama sie glodna zrobilam haha a jeszcze z godzine/poltorej u tego fryzjera posiedze :p

reklama

p19ucsqv6rf79f3c.png

Oj mogłyśmy!
Ja niestety miałam zwykłą, nie pozwoliły cytryny [emoji35][emoji35][emoji35] robiłam w lux medzie. Brrrrr wole nie wspominać tego smaku, jyz go przegryzam bułką.

Do góry