reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzis o 20 poczulam bol i zaczelam krwawic. Szybko na izbe przyjec do Zgierza, bada mnie lekarz, a na ziemi kaluza krwii :( szybkie podanie lekow o transport do Centrum Zdrowia Matki Polki :( leki, sterydy na rozwoj pluc i leze na sali przedporodowej. Walczymu o kazdy dzien. Teraz wazne, aby ustaly skurcze, krwawie spod szwu jakby spod szyjki :(

O mato,bidulo zawsze cos .Trzymam mocno kciuki zeby dzieciaczki jeszcze posiedzialy w brzuszku .Sciskam mocno❤❤❤

reklama
Ide do nowej poloznej,tylko jest maly problem ta wczesniejsza co mi nie pasowala ma gabinet naprzeciwko tej nowej i bedzie wtopa jak mnie pozna :p

U mnie też są wahania. Np. jak się nie wyspie cukier wysoki, i u mnie szalej cukier po zestawieniu białej mąki że słodkim, ostatnio pierogi z jagodami i śmietaną a cukier 180[emoji52]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
A mierzysz glukometrem? A jak u Ciebie z cukrem na czczo? Ja tez ostatnio sie nie wysypialam i taki wysoki mi wyszedl, przez weeekend pospalam porzadnie i od razu lepszy na czczo. Choc gin twierdzi, ze to nie od niewsyspania, intuicja mowi mi co innego. Starszak ostatnio w nocy szaleje i choodze jak zombie. Bylam wczoraj na wizycie i gin kazal raz w tyg kontrolowac cukier na czczo. Poza tym z malutka wszytko okey :)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Suelen dopiero doczytalam... przykro mi, ze musisz przez to przechodzic, ale zobaczysz, wszystko bedzie dobrze! Lez, lez i jeszcze raz lez, a dziewczynki niech jeszcze troche w brzuchu mamy posiedza. Trzymaj sie kochana :*

Suelen, trzymajcie sie. :* Synek - choć jest mały -na pewno w miare rozumie sytuacje. Ma tate, który świetnie sobie poradzi. Stres jest ostatnią rzeczą, której teraz potrzebujesz więc spokój, spokój i jeszcze raz spokój :)

Cymera - powiem Ci, że ja bym nie wytrzymała w takiej niewiedzy :D W 12 tygodniu brała mnie cholera jak mi nie chcieli powiedzieć na prenatalnych, bo "nie byli pewni". A co dopiero do tej pory :p

suelen również trzymam kciuki żeby bylo wszystko dobrze żebyście dotrwały jak najdłużej, jesteś dzielna i dalej sie nie załamuj!!

mogę iść wcześniej prywatnie ale to znowu będzie jeden z tych ginekologów który mi tak namieszał z ta płcią. A ta wizytę w kwietniu mam w szpitalu , może mi tam powiedzą jaka płeć .
Cymera, to może zrób sobie niespodziankę i poczekaj do porodu :D

reklama
A mierzysz glukometrem? A jak u Ciebie z cukrem na czczo? Ja tez ostatnio sie nie wysypialam i taki wysoki mi wyszedl, przez weeekend pospalam porzadnie i od razu lepszy na czczo. Choc gin twierdzi, ze to nie od niewsyspania, intuicja mowi mi co innego. Starszak ostatnio w nocy szaleje i choodze jak zombie. Bylam wczoraj na wizycie i gin kazal raz w tyg kontrolowac cukier na czczo. Poza tym z malutka wszytko okey :)

Mierzę 4 razy dziennie, mój diabetolog twierdzi że od nie wyspania i stresu cukier skacze. U mnie jak śpię 6-7 godzin cukier ok 99 a jak się ładnie wyspie najlepiej do 9 to cukier ok. 84 więc spora różnica. Lekarka kazała mi zwrócić uwagę na to co jem na kolację, najlepiej by był to posiłek wysoko białkowy i najlepiej bez węglowodanów.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry