Dzień Dobry mamuśki, ja jade dziś do ikea po zakup łóżeczka+komody (nadstawkę do przewijania zrobi mąż.Powiem wam ze dopiero w tym tyg.brzuszek mi wyskoczył tak ze widac ze jestem w ciazy.Zaczyna byc powoli cieżko.Trudno mi wstać z łóżka i jakos tak boli mnie krocze. Mam takie uczucie rozpierania w pochwie. Pewnie to normalne ale już nie moge sie doczekać wizyty aby sprawdzic czy wszystko ok.My juz odnowiliśmy ściany w pokoju, szafy skręcone takze powoli mozna kompletować wyprawkę Miłego i spokojnego dnia
reklama
Ja tez juz nie moge doczekac sie wizyty, zeby zobaczyc Malutka i sprawdzic czy wszystko ok.. ten ostatni tydzien przed wizyta to mi sie zawsze ciaaaaagnie a wizyte mam we wtorek, ktos tez wtedy wizytyje?
tez mnie pobolewa brzuch, ale to pewnie przez to ze szybko rosnie, no i ja tez duzo czasu spedzam w aucie- dojezdzamy do pracy ponad 100km.
Jestesmy umowieni z ginekologiem ze przywieziemy pendrive i nagrany usg mam nadzieje ze Pola sie pokaze, bo ostatnio bardzo sie ruszala ale caly czas plecami do nas- wredotka
Milej niedzieli!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
tez mnie pobolewa brzuch, ale to pewnie przez to ze szybko rosnie, no i ja tez duzo czasu spedzam w aucie- dojezdzamy do pracy ponad 100km.
Jestesmy umowieni z ginekologiem ze przywieziemy pendrive i nagrany usg mam nadzieje ze Pola sie pokaze, bo ostatnio bardzo sie ruszala ale caly czas plecami do nas- wredotka
Milej niedzieli!
A! I dobrze ze jestescie, bo przez to ze macie juz tyle kupione, motywujecie mnie zebym tez sie za to wziela ja nie mam NIC, oprocz kilku ubranek... jestem w lesie!!! Ale w przyszlym tyg robie liste i zaczynam kupowac
Marciotek88
Fanka BB :)
Ja też we wtorek wizytujeJa tez juz nie moge doczekac sie wizyty, zeby zobaczyc Malutka i sprawdzic czy wszystko ok.. ten ostatni tydzien przed wizyta to mi sie zawsze ciaaaaagnie a wizyte mam we wtorek, ktos tez wtedy wizytyje?
Milej niedzieli!
A jutro glukoza :-/
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Tydzień lub dwa i nas dogonisz [emoji23]A! I dobrze ze jestescie, bo przez to ze macie juz tyle kupione, motywujecie mnie zebym tez sie za to wziela ja nie mam NIC, oprocz kilku ubranek... jestem w lesie!!! Ale w przyszlym tyg robie liste i zaczynam kupowac
Tydzień lub dwa i nas dogonisz [emoji23]
Mam nadzieje! Bo sie troche stresuje ze jeszcze nawet nie wiem co potrzebuje
Ja korzystałam z tego i jeszcze przegladnelam kilka onlineMam nadzieje! Bo sie troche stresuje ze jeszcze nawet nie wiem co potrzebuje
Załączniki
Ja korzystałam z tego i jeszcze przegladnelam kilka online
Super, dziekuje
melomanka
Monya nie wiem, czy rowno 12 godzin, ale cos kolo tego. Powtarzalam cukier na czczo i nadal wysoki. Ciekawe czy znowu glukoze gin mi kaze pic.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Marciotek88
Laski głupie pytanie, ale już zwątpilam.
Jutro glukoza.
I krew mam mieć pobrana na cczo + po 1h+2h
Czyli które badanie muszę wybrać?
Jutro glukoza.
I krew mam mieć pobrana na cczo + po 1h+2h
Czyli które badanie muszę wybrać?