reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień Dobry mamuśki, ja jade dziś do ikea po zakup łóżeczka+komody (nadstawkę do przewijania zrobi mąż.Powiem wam ze dopiero w tym tyg.brzuszek mi wyskoczył tak ze widac ze jestem w ciazy.Zaczyna byc powoli cieżko.Trudno mi wstać z łóżka i jakos tak boli mnie krocze. Mam takie uczucie rozpierania w pochwie. Pewnie to normalne ale już nie moge sie doczekać wizyty aby sprawdzic czy wszystko ok.My juz odnowiliśmy ściany w pokoju, szafy skręcone takze powoli mozna kompletować wyprawkę:) Miłego i spokojnego dnia:)

reklama
Ja tez juz nie moge doczekac sie wizyty, zeby zobaczyc Malutka i sprawdzic czy wszystko ok.. ten ostatni tydzien przed wizyta to mi sie zawsze ciaaaaagnie ;) a wizyte mam we wtorek, ktos tez wtedy wizytyje?
tez mnie pobolewa brzuch, ale to pewnie przez to ze szybko rosnie, no i ja tez duzo czasu spedzam w aucie- dojezdzamy do pracy ponad 100km.
Jestesmy umowieni z ginekologiem ze przywieziemy pendrive i nagrany usg:D mam nadzieje ze Pola sie pokaze, bo ostatnio bardzo sie ruszala ale caly czas plecami do nas- wredotka;)
Milej niedzieli!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

A! I dobrze ze jestescie, bo przez to ze macie juz tyle kupione, motywujecie mnie zebym tez sie za to wziela;) ja nie mam NIC, oprocz kilku ubranek... jestem w lesie!!! Ale w przyszlym tyg robie liste i zaczynam kupowac;)

Ja tez juz nie moge doczekac sie wizyty, zeby zobaczyc Malutka i sprawdzic czy wszystko ok.. ten ostatni tydzien przed wizyta to mi sie zawsze ciaaaaagnie ;) a wizyte mam we wtorek, ktos tez wtedy wizytyje?
tez mnie pobolewa brzuch, ale to pewnie przez to ze szybko rosnie, no i ja tez duzo czasu spedzam w aucie- dojezdzamy do pracy ponad 100km.
Jestesmy umowieni z ginekologiem ze przywieziemy pendrive i nagrany usg:D mam nadzieje ze Pola sie pokaze, bo ostatnio bardzo sie ruszala ale caly czas plecami do nas- wredotka;)
Milej niedzieli!

Ja też we wtorek wizytuje :-D :-D :-D

A jutro glukoza :-/

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

A! I dobrze ze jestescie, bo przez to ze macie juz tyle kupione, motywujecie mnie zebym tez sie za to wziela;) ja nie mam NIC, oprocz kilku ubranek... jestem w lesie!!! Ale w przyszlym tyg robie liste i zaczynam kupowac;)

Tydzień lub dwa i nas dogonisz [emoji23]

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

Załączniki

• wyprawka.pdf
    84,1 KB · Wyświetleń: 117
  • wyprawka_dla_noworodka.pdf
    67,4 KB · Wyświetleń: 90
reklama
Do góry