reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny jak u was z zachciankami? Ja od samego początku jem codziennie 1-2 pomarańcze bo taką mam dużą ochote i wierzę że to dzięki nim nie chorowałam (przynajmniej do te pory). :) Poza tym od kilku tygodni chodzą za mną słodycze zwłaszcza ciasto czekoladowe :D

reklama
Pomarańcza to nie tak żle , ja w 1 ciąży potrafiłam kilo mandarynek zjeśc wieczorem :) i jeszcze paczke ciastek dopchnąć czekoladą :D i jogurty uwielbiałam ,kupywałam całe paletki i zjadałam po 2-3 ,ooo i te pączusie.Teraz jakoś nie mam zachcianek, nawet na słodkie.

Dziewczyny jak u was z zachciankami? Ja od samego początku jem codziennie 1-2 pomarańcze bo taką mam dużą ochote i wierzę że to dzięki nim nie chorowałam (przynajmniej do te pory). :) Poza tym od kilku tygodni chodzą za mną słodycze zwłaszcza ciasto czekoladowe :D
Oooj pomarancze juz mi przeszly :) teraz na tapecie sa jablka, paczki i czekolada ;) i torty bezowe z malinami a nigdy nie jadlam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja się obżeram czekoladą, lodami mcflurry i dżemem malimowym [emoji39] nie mogę wytrzymać jak nie zjem coś słodkiego.

f2w3rjjgwqepia0h.png

Ja na pomarańcze miałam jazdę pierwsze 4 miesiące ( chorowałam 2 razy, więc chyba nie mają na to wpływu;( ), cały piąty miesiąc jadłam po 2 pączki z marmolada różaną, a teraz staram się trzymać jako taką diete, ale mam ogromną ochotę na lody i shake z McDonald's;)

w57vyx8dubspq12k.png

Ja na początku mandarynki a w tej chwili nie wyobrażam sobie dnia bez kakao albo jogurtu 3L mleka mam na 2.5 dnia [emoji44]

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

reklama
U mnie slodkie slodkie slodkie [emoji23] przed ciaze slodkie jadlam raz/dwa razy w tyg, teraz codziennie musze zjesc cos czekoladowego, oprocz tego prince polo- nie wyobrazam sobie teraz zycia bez niego hahah... i na sama mysl
O coca coli sie trzese ale staram sie pic jak najmniej, jak maz kupi albo rodzice maja to biore duuuuuzego lyka i tyle;)
Ciasto czekoladowe pieklam 2 dni temu - pierwszy raz w zyciu bo ciasta jadlam tylko jak wypadalo np na urodzinach kawaleczek tortu.
Oprocz tego uwielbiam w ciazy zupy! Szczegolnie ogorkowa, kapusniak i barszcz:D

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Do góry