reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dzień dobry.

Powodzenia z glukozą!
Ja mam jeszcze kilka tygodni do tego badania [emoji5]

Co do prostowania włosów - ja mam naturalnie takie proste :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Hej [emoji4] moja starsza pociecha przekaszlała pół nocy i wyglądam jak zombie [emoji48]
Nie mam serca jej zatrzymać w domu bo dziś bal przebierańców w przedszkolu i strasznie się cieszy....Dobrze ze piątek

Ja sobie też robiłam keratynowe prostowanie włosów w domu i nigdy więcej. Takie proste strąki to jednak nie dla mnie. Były strasznie ulizane przy głowie i nawet jak umyłam wyglądały jak tłuste. Poza tym chyba coś źle zrobiłam, mimo że zgodnie z instrukcją, bo spalilam dosłownie z 7 cm końcówek włosów które musiałam obciąć bo wyglądały strasznie.

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Keratynowe prostowanie zawsze niszczy koncowki..chemia plus b wysoka temp..

Camel ja w przyszłym tygodniu wybieram się na glukoze, ale muszę zabrać książkę żeby jakoś zleciały te dwie godziny [emoji4]

Młodamama no właśnie różnie piszą. Ja czytałam że keratynowe prostowanie jeszcze odbudowuje włosy więc byłam przygotowana na inny efekt. Teraz noszę krótkie i szybko modeluje [emoji3]

A moja córcie w brzuchu dopadła w nocy czkawka, obudziła mnie tym[emoji38]

W poprzedniej ciąży test obciążenia glukozą robiłam w domu więc wygodnie :) może tym razem też się uda :)

7u223e3kwboc3bjp.png

A mój dziś zaczął szaleć przed 7 rano w brzuchu- obudził mnie ale nie zwracalam na Niego uwagi i pospalam do 10 jeszcze :D obudził mnie telefon od trenera judo, ze "helol, za 15 minut trening a gdzie Mati" :D po prostu jestem tak nierozgarnieta ostatnio, ze aż wstyd :O

Camel ja w przyszłym tygodniu wybieram się na glukoze, ale muszę zabrać książkę żeby jakoś zleciały te dwie godziny [emoji4]

Młodamama no właśnie różnie piszą. Ja czytałam że keratynowe prostowanie jeszcze odbudowuje włosy więc byłam przygotowana na inny efekt. Teraz noszę krótkie i szybko modeluje [emoji3]

A moja córcie w brzuchu dopadła w nocy czkawka, obudziła mnie tym[emoji38]

Gdzie kolwiek nie pytalam tak przed keratyna musza byc koncowki podciete bo rozdwojone sie spala i pokrusza..

reklama
Do góry