reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Przebrnełam przez tą glukozę teraz tylko na wyniki poczekać, ale coś czuję że będą kiepskie. Pielęgniarka zmierzyła mi rano glukozę z palca i było sporo bo 113...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

A przed badaniem zachowałas odstęp 12 godzin od ostatniego posiłku? Podobno taki trzeba zachować. Mi też wyszło pierwsze spore bo nie widziałam i jadłam późnym wieczorem a bardzo wcześnie poszłam badać cukier :)

reklama
A przed badaniem zachowałas odstęp 12 godzin od ostatniego posiłku? Podobno taki trzeba zachować. Mi też wyszło pierwsze spore bo nie widziałam i jadłam późnym wieczorem a bardzo wcześnie poszłam badać cukier :)
Ja bym nie zasnęła jakbym późno nie zjadła. Sama nie wiem jak przeżyję teraz tyle z rana naczczo...

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

To może przed snem sobie zjedz ale rano odczekać tyle żeby badanie zrobić. Woda poza tym woda działa jako zapelniacz mozw spróbuj oszukać żołądek ;)

No wlasnie ja w poprzedniej ciazy byłam na badaniu ok 10, bo nie dałam rady wcześniej i pielęgniarka kręciła nosem, że późno i nawet jak sie jest na czczo to ba to badanie należy przyjść rano. Ale ogólnie coś sie o wszystko czepiała, nie pozwoliła cytryny i musiałam wypić przy niej (chyba tak sie bała że coś sobie dodam [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziekuje Wam dziewczynki..nie mam komu gledzic wiec wyzywam sie na Was[emoji12]

Po to tu jesteśmy [emoji3]

f2w3rjjgnb5ps9uz.png

No wlasnie ja w poprzedniej ciazy byłam na badaniu ok 10, bo nie dałam rady wcześniej i pielęgniarka kręciła nosem, że późno i nawet jak sie jest na czczo to ba to badanie należy przyjść rano. Ale ogólnie coś sie o wszystko czepiała, nie pozwoliła cytryny i musiałam wypić przy niej (chyba tak sie bała że coś sobie dodam [emoji12])

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
ale głupia baba :( ciekawe czy ona by wypiła bez ?

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Do góry