tynka2506
Fanka BB :)
Tynka...u nas jest jasno podzielony przydział obowiązków. Sami wybierali. Oprócz tego każdy swoj pokój oczywiście. Polecam bo u nas się sprawdza.
Piękne to macie rozplanowane, mi się wydawało ze jasno określiłem obowiązki przynajmniej co do ich pokoi ze raz w tyg zamiatanie i mycie ale okazuje się ze nie jak nie powiem dzisiaj proszę umyć i poodkurzać to nic nie zrobią a nawet jak powiem poodkurzać to łapią za miotle jak by się bały odkurzacza. Moja frustracja rośnie ponieważ to nie są małe dziewczyny ale za każdym razem jak zwrócę uwagę to rzucają takim fochem i są takie obrażone ze zastanawiam się o co chodzi .
One maja dużo zajęć po za lekcyjnych w domu są prawie zawsze po 18, wiec troszkę z takimi obowiązkami jak wieszanie prania odpuszczam bo bym musiała czekać aż wrócą. Maja wychodzić z psem ale jak nie powiesz żeby wyszły to tez się nie rusza.
Co do zmian w życiu jak pojawia się mały człowiek wczoraj czytałam fajny post na blogu superstyler właśnie na temat obaw, mnie troszkę uspokoił polecam
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom