reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ojj nie wierze moja kolezanka ma alergie na plesn i grzyby i rok temu o tej porze ledwo co chodzila. To samo jak przyszedl czas pylenia. Nic jej nie uspiloDo alergiczek koleżanka powiedziała mi że ponoć na czas ciąży i karmienia wszystkie alergie są uśpione więc to powinna być łagodna wiosna
12kilo na plusie to bardzo optymistyczna wersja, u mnie 20 będzie minimum [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Natalia91
Któraś z was pisała że ciężko jest jej wstać z łóżka to ja się dołączam niby narazie tylko 3 kg na plusie 20 tydzień ale od paru dni to tak mnie boli kość ogonowa tak mniej więcej od południa aż do wieczora że muszę się na czymś wesprzeć żeby się ruszyć a co będzie w czerwcu [emoji16]
No właśnie, teraz człowiek narzeka a gdzie do końca...Któraś z was pisała że ciężko jest jej wstać z łóżka to ja się dołączam niby narazie tylko 3 kg na plusie 20 tydzień ale od paru dni to tak mnie boli kość ogonowa tak mniej więcej od południa aż do wieczora że muszę się na czymś wesprzeć żeby się ruszyć a co będzie w czerwcu [emoji16]
Zając Czerwcowy
Mi mimo tego ze jeszcze nie utylam ale ciezko zapiac kozaki , zalozyc skarpetki, schylic sie... nie jestem przyzwyczajona do brzucha [emoji14] a rano ciezko mi aie zwlec tez... jak mi mowily ze tak bedzie to nie wierzylam
mlodamama21
reklama
Bo one sie przeniosly praktycznie calkowicie na zamkniety [emoji3]