reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej, ja po polowkowym. Wszystko w porządku, waży 500g i będzie dziewczynka:) Ruszam do Lidla coś kupić małej:)

Gratulacje :)

Który tydzień u ciebie? Piękna waga [emoji5]

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Gratuluje udanej wizyty

Co do wakacji w górach tam zawsze jest co robić nawet jeśli pada , my z mężem chodzimy po górach dość intensywnie wiec dla nas każdy kolejny szczyt to wyzwanie i zabawa

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Sasanka gratuluję super wieści. Zazdroszcze wam ze wiecie już na pewno co będziecie miały. Mnie te 70% dziewczynki wcale nie przekonuje.

Tynka dla mnie i mojego m każde wakacje w górach były czymś wyjątkowym. Przez 13 lat razem zwiedziliśmy każde pasmo górskie w Polsce i powiem szczerze że no Pieniny czy Sudety zawsze bardziej mi się podobały jak tatry. Do tego stopnia ze po skończeniu studiów wytatuowałam sobie na barku sosne reliktowa z pienin- moje pierwsze i ukochane góry.

Witam, ja nadal w szpitalu [emoji22] mam już serdecznie dość z córcia wszystko ok i ogólnie ciążowo nie mam problemów ale te nieszczęsne biegunki mnie już wykańczają. Któraś z Was pisała ze choruje na chorobę jelit (nzjg?) jeśli tak to proszę o kontakt na priv ja właśnie zostałam zdiagnozowana i nie wiem co dalej proszę o pomoc.
Proszę tez o kciuki aby to się wreszcie skończyło bo ja się wykończę.
Cały czas Was podczytuje i cieszę sie z Waszych udanych wizyt i oby tak dalej [emoji3] Pozdrawiam

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry