reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej wrocilam z polowkowego 100% dziewczynka :)

oar8s65gmlqg37sx.png
Gratki :)

reklama
Zoja ja mam wrzodziejace zapalenie jelita. Za chwilkę się odezwę na priv .. dasz radę :*

Co do wakacji się nie wypowiem bo pewnie spędzę całe na ogródku koło domu. Ale tam mam jak na Mazurach więc mała strata :) jestem pod wrażeniem ile z was podróżuje po górach, myślałam że morze jest bardziej oblegane latem ;)

Aa i wizyty! Super, że udane! I super że dziewczynki :) widzę, że każda sie z córci dziś ucieszyła :)

To super bo u mnie jest 12... Az strach pomyslec co bedzie dalej :/

Ciesze sie bo mamy synka i teraz marzyla mi sie dziewczynka [emoji4]

oar8s65gmlqg37sx.png

Może uda się zrzucić dzieki karminiu i stesie. A to woda Ci się zatrzymuje, czy ciążowe zachcianki?
Bo mi w 1 pod koniec dużo doszło bo puchłam jak gąbka. skończyłam z wynikiem 15kg. A żeby było ciekawei to moja babka mnie się pytała czy w tej ciąży TEŻ TYLE przytyje??!!

Może uda się zrzucić dzieki karminiu i stesie. A to woda Ci się zatrzymuje, czy ciążowe zachcianki?
Bo mi w 1 pod koniec dużo doszło bo puchłam jak gąbka. skończyłam z wynikiem 15kg. A żeby było ciekawei to moja babka mnie się pytała czy w tej ciąży TEŻ TYLE przytyje??!!
15 kg to nie dużo tylko prawidłowo. Mi lekarz wyliczył , że najlepiej z moim BMI przytyć od 11 do 20kg. Im większe tym mniej, ale bez przesady niektórzy tyja 30kg i więcej.

Gratuluje wizyt :)

f2w3rjjgdojcnp4w.png

Ostatnia edycja:
Raczej jedzenie ze strachu przed mdlosciami... Wczesniej musialam jesc co 2 godziny bo momentalnie rzygalam i tak mi sie zoladek przyzyczail :(
Chudniecie przez karmienie i stres u mnie nie przejdzie... Stres zajadam [emoji14] taki typ [emoji14] ale ciezka praca i bedzie dobrze takze spoko nie martwię sie az tak bardzo

oar8s65gmlqg37sx.png

Raczej jedzenie ze strachu przed mdlosciami... Wczesniej musialam jesc co 2 godziny bo momentalnie rzygalam i tak mi sie zoladek przyzyczail :(
Chudniecie przez karmienie i stres u mnie nie przejdzie... Stres zajadam [emoji14] taki typ [emoji14] ale ciezka praca i bedzie dobrze takze spoko nie martwię sie az tak bardzo

oar8s65gmlqg37sx.png
To ja na odwrót ,jak coś zjadłam to bolał mnie bardzo rzoladek ,i przechodziły suchary i herbatka. A nie daj Boże coś mlecznego ,5 min i biegunka.

reklama
Do góry