reklama
Ja od swojej dostaje tylko komunikaty i wymiary główka tyle i tyle brzuszek tyle i tyle kość taka tyle i tyle a tu rączka 5 palców też jest a tu nóżka i to chłopiec o tu widać i koniec. Nie wypowada mi co jest piękne śliczne i urocze tylko jasno opisuje co pokazuje
U mnie na 100% będzie chłopak dzisiaj mi lekarz potwierdził. Pięknie było widać jajka i resztę potrzebną też :-) od jutra jestem też na zwolnieniu do końca ciąży. Trochę niespodziewanie ale trudno jakoś w pracy przeżyją. Zabrałam laptopa to w miarę możliwości jeszcze coś pomogę. Dostałam też duphaston na te skurcze co miałam ostatnio. Połówkowe 17 lutego jestem chyba jedną z ostatnich :-)
madziarra21
Fanka BB :)
Mlodamama trzymaj się tam dzielnie! Zaciskaj nogi i odpoczywaj. Wiem niestety co to znaczy dziecko w domu gdy mama w sZpitalu. Ale dacie radę! Dla dzidziusia!
Gratuluję udanych wizyt i Poznania płci
Moj młodzieniec właśnie ma czkawke i z każdym czknięciem chce mi się sikuu i boli pecherz. Jest jakiś sposób na czkawke i dziecka w brzuchu? ;P
Moj młodzieniec właśnie ma czkawke i z każdym czknięciem chce mi się sikuu i boli pecherz. Jest jakiś sposób na czkawke i dziecka w brzuchu? ;P
Mlodamama trzymaj się tam dzielnie! Zaciskaj nogi i odpoczywaj. Wiem niestety co to znaczy dziecko w domu gdy mama w sZpitalu. Ale dacie radę! Dla dzidziusia!
Chyba tylko trzeba przeczekać ale czkawka jest dobra dla niego płucka mu trenują
tynka2506
Mój lekarz w sumie nie mówi za dużo odpowiada na każde pytanie, zawsze pyta jak moje samopoczucie. Na dziecko na początku mówił zarodek , fasolka teraz mówi młodzież
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Zając Czerwcowy
Moja Pani doktor bardzo dużo informacji mi przekazuję nie muszę o nic pytać. Zawsze jestem doinformowana a każda co miesięczna wizyta trwa około 40 minut bo najpierw gadanko później badanko i tak ooo
reklama
Bellax123!
Moja ginka też jest mało empatyczna, ale to dobrze bo gdyby przeżywała wszystko jak ja to bym na zawał zeszła. Ona mówi same konkrety. Ale jak ostatnio widziała że byłam przerażona tymi skurczami to cały komplet badań, wszystko wyjaśniła. Przeziebieniem też się przejęła- podała jakieś babcine metody, zawsze moge do niej zadzwonić i to jest dla mnie bardzo ważne. Ale nie powiem że miło mi się robi jak mówi "dzidzia","krasnal","bobas". Poza tym pracuje w dobrym szpitalu i ma najlepszy sprzęt w mieście- więc narazie jest bezkonkurencyjna.