U
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Heheh takim jakim ja mam robione usg co miesiacA ja wczoraj miałam takie spontaniczne USG, które trwało moze z minutę, ale zobaczyłam dzidziusia i widziałam, ze serducho pięknie bije od razu jestem spokojniejsza.
Aaa i juz teraz rozumiem co oznacza określenie "archaiczny sprzęt"
Ale dobrze ze te wszystkie 3 najwazniejsza sa robione na turbo nowowczesnej aparaturze
Zając Czerwcowy
Oj rozumiem.cie... moja pani doktor chciala wczoraj mi dac zwolnienie a ja ze nieHej. A ja od rana w pracy i powiem Wam ze chetnie bym zostala w domu. Od dwoch lat nie bylam na ani 1 dniu zwolnienia. Troche ze mnie pracoholiczka ale moj lekarz juz chce zebym poszla na zwolnienie bo jednak mam mega stersujaca prace. Boje sie co ja bede robic w domu powodzenia dla wszystkich wizytujacych
Zając Czerwcowy
W sensie kartoflaka ??? Taki ze boczkiem, sloninka i do piekarnika ? I z mlekiem do popicia ??? Jezuuu jak ja to uwielbiam ! A moj tata robi idealnego ! Narobilas mi ochoty [emoji14]
U
użytkownik 16
Gość
A widzisz kolejna nazwa tego samego dania. Tak taka zapiekanka z ziemniakami i jakimś boczkiem albo kiełbasa. Ja robie do tego sos czosnkowyW sensie kartoflaka ??? Taki ze boczkiem, sloninka i do piekarnika ? I z mlekiem do popicia ??? Jezuuu jak ja to uwielbiam ! A moj tata robi idealnego ! Narobilas mi ochoty [emoji14]
Biedronka84
Hej mamusie :-) Trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty :-*
Anula1988
O jaaaaa, ale bym zjadła taką babkę ziemniaczaną, albo kotlety ziemniaczane. Justynka dasz przepis??? plisss
No właśnie, moja wstydliwa córcia wczoraj, gdyby nie USG dopochwowe, na którym gin zawsze sprawdza długość szyjki, to dalej by się nie pokazała, bo na USG brzusznym cały czas wypinała się dupką, a tak to dzięki temu badaniu dopochwowemu udało "od dolu" mojej gince podejrzeć tego wstydzioszka
U mnie dzisiaj ogorkowa, a'la leczo z miesem mielonym, cukinia, papryka i pomidorami a na deser mam plan zrobic karpatke bo za mna chodzi juz tydzien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
reklama