reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hehe ja dzisian robie blacharz czyli jak to się mówi u moich teściów na Lubelszczyźnie babkę ziemniaczaną.

Jak tam nasze wizytujace mamy? Czekam na dobre wieści i sama się nastawiam ze jutro mój dzidziol dupki nie pokarze.

reklama
A ja wczoraj miałam takie spontaniczne USG, które trwało moze z minutę, ale zobaczyłam dzidziusia i widziałam, ze serducho pięknie bije :) od razu jestem spokojniejsza.

Aaa i juz teraz rozumiem co oznacza określenie "archaiczny sprzęt" :D
Heheh takim jakim ja mam robione usg co miesiac ;)
Ale dobrze ze te wszystkie 3 najwazniejsza sa robione na turbo nowowczesnej aparaturze ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Hej. A ja od rana w pracy i powiem Wam ze chetnie bym zostala w domu. Od dwoch lat nie bylam na ani 1 dniu zwolnienia. Troche ze mnie pracoholiczka :) ale moj lekarz juz chce zebym poszla na zwolnienie bo jednak mam mega stersujaca prace. Boje sie co ja bede robic w domu :) powodzenia dla wszystkich wizytujacych :)

Oj rozumiem.cie... moja pani doktor chciala wczoraj mi dac zwolnienie a ja ze nie :p

p19u9jcg81ehxczt.png

Hehe ja dzisian robie blacharz czyli jak to się mówi u moich teściów na Lubelszczyźnie babkę ziemniaczaną.

Jak tam nasze wizytujace mamy? Czekam na dobre wieści i sama się nastawiam ze jutro mój dzidziol dupki nie pokarze.

W sensie kartoflaka ??? Taki ze boczkiem, sloninka i do piekarnika ? I z mlekiem do popicia ??? Jezuuu jak ja to uwielbiam ! A moj tata robi idealnego ! Narobilas mi ochoty [emoji14]

p19u9jcg81ehxczt.png

U mnie dzisiaj klopsy z ziemniakami i buraczkami - aaaa! Zapomniałam kupic buraczki jak wracalam z synkiem z przedszkola [emoji85]
męża wyślę ;)

Ja mam wizytę dopiero na 17, pewnie wejdę później bo zwykle u niego jest opóźnienie

7u223e3kwboc3bjp.png

O jaaaaa, ale bym zjadła taką babkę ziemniaczaną, albo kotlety ziemniaczane. Justynka dasz przepis??? plisss :)

No właśnie, moja wstydliwa córcia wczoraj, gdyby nie USG dopochwowe, na którym gin zawsze sprawdza długość szyjki, to dalej by się nie pokazała, bo na USG brzusznym cały czas wypinała się dupką, a tak to dzięki temu badaniu dopochwowemu udało "od dolu" mojej gince podejrzeć tego wstydzioszka :)

reklama
Do góry