reklama
Anula1988
Fanka BB :)
U mnie dzisiaj ogorkowa, a'la leczo z miesem mielonym, cukinia, papryka i pomidorami a na deser mam plan zrobic karpatke bo za mna chodzi juz tydzien
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Gdzie ta karpatka bedzie serwowana? Bo nie wiem gdzie mam nastawić GPS na wyjazd uwieeeeelbiam karpatke, nawet na Śląsk po nią pojadę, mimo ze ja znad morza
U
użytkownik 16
Gość
Biedronka84
Dziewczynki smaka mi strasznego narobiłyście :-) Ja dziś miałam robić kalafiorową ale muszę do rodziców jechać. Jutro zrobię.A dziś coś na mieście zjem.Nie mam co dla siebie gotować,bo M cały dzień w pracy jest i do tego ma zapewnione obiadki.Szczęściarz
Gdzie ta karpatka bedzie serwowana? Bo nie wiem gdzie mam nastawić GPS na wyjazd uwieeeeelbiam karpatke, nawet na Śląsk po nią pojadę, mimo ze ja znad morza
Zapraszam do Krakowa
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
U
użytkownik 16
Gość
A jaki tam przepis. Trzesz ziemniaki na grubych oczkach, że dwie cebule. Dodajes co masz w lodówce. Ja dzisiaj mialam tylko kiełbaski ( oczywiście mięsko podsmazyc). Wszystko do formy i piecze sz na złoto. Przyprawy do smaku. Ja zazwyczaj daje przyprawę do ziemniaków i frytek i czosnek wyciskam. Ale tak naprawdę to do blacharza idzie to co masz w lodówce. Nic specjalnie wyszukanego[emoji16]O jaaaaa, ale bym zjadła taką babkę ziemniaczaną, albo kotlety ziemniaczane. Justynka dasz przepis??? plisss
No właśnie, moja wstydliwa córcia wczoraj, gdyby nie USG dopochwowe, na którym gin zawsze sprawdza długość szyjki, to dalej by się nie pokazała, bo na USG brzusznym cały czas wypinała się dupką, a tak to dzięki temu badaniu dopochwowemu udało "od dolu" mojej gince podejrzeć tego wstydzioszka
Wielkopolska w sumie na pograniczu z kujawsko pomorskim
reklama
Daktyl2016
Skąd Wy macie tyle siły, mi się nawet palcem ruszyć nie chce :-(