reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A widzisz kolejna nazwa tego samego dania. Tak taka zapiekanka z ziemniakami i jakimś boczkiem albo kiełbasa. Ja robie do tego sos czosnkowy

U mnie to sie pyrczok nazywa [emoji14]

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Ale jestem teraz głodna i nie wiem na co mam ochotę na burito czy może zapiekankę ziemniaczaną. Jeszcze z łóżka nie wstałam totalny dzień lenia.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Dziewczynki smaka mi strasznego narobiłyście :-) Ja dziś miałam robić kalafiorową ale muszę do rodziców jechać. Jutro zrobię.A dziś coś na mieście zjem.Nie mam co dla siebie gotować,bo M cały dzień w pracy jest i do tego ma zapewnione obiadki.Szczęściarz:p

oar8ugpjafqeooh5.png

O jaaaaa, ale bym zjadła taką babkę ziemniaczaną, albo kotlety ziemniaczane. Justynka dasz przepis??? plisss :)

No właśnie, moja wstydliwa córcia wczoraj, gdyby nie USG dopochwowe, na którym gin zawsze sprawdza długość szyjki, to dalej by się nie pokazała, bo na USG brzusznym cały czas wypinała się dupką, a tak to dzięki temu badaniu dopochwowemu udało "od dolu" mojej gince podejrzeć tego wstydzioszka :)
A jaki tam przepis. Trzesz ziemniaki na grubych oczkach, że dwie cebule. Dodajes co masz w lodówce. Ja dzisiaj mialam tylko kiełbaski ( oczywiście mięsko podsmazyc). Wszystko do formy i piecze sz na złoto. Przyprawy do smaku. Ja zazwyczaj daje przyprawę do ziemniaków i frytek i czosnek wyciskam. Ale tak naprawdę to do blacharza idzie to co masz w lodówce. Nic specjalnie wyszukanego[emoji16]

reklama
Do góry