reklama
Anulka.
Fanka BB :)
Jesteś pierwsza ( chyba) więc dawaj znać [emoji4]trzymam kciuki ale wiem że i tak wszystko będzie SUPER [emoji16][emoji7]Ja dzis na 13.45 ide na wizytę i delikatny stres mnie dopada
cymera
hej dziewczyny ,wczoraj byłam pierwszy raz w pracy po długiej przerwie świątecznej i od razu zaliczyłam wpadkę pokazywałam pacjentowi ćwiczenia jedno drugie i kolejne na materacu , tak się zdyszałam że jak sobie usiadłam na materacu to nie mogłam wstać i do tego brzuszek zaczął mnie boleć .Mój pacjent z chorym kolanem który przyszedł do mnie po pomoc pomógł mi wstać Był też miły akcent w moim gabinecie czekała na mnie paczka z wyprawką dla dzidziusia , prezent od koleżanek
Haha, daj spokój, nic się nie stało ale jak sobie to wyobrażam to scena jak z komedii.hej dziewczyny ,wczoraj byłam pierwszy raz w pracy po długiej przerwie świątecznej i od razu zaliczyłam wpadkę pokazywałam pacjentowi ćwiczenia jedno drugie i kolejne na materacu , tak się zdyszałam że jak sobie usiadłam na materacu to nie mogłam wstać i do tego brzuszek zaczął mnie boleć .Mój pacjent z chorym kolanem który przyszedł do mnie po pomoc pomógł mi wstać Był też miły akcent w moim gabinecie czekała na mnie paczka z wyprawką dla dzidziusia , prezent od koleżanek
A tak na poważnie to Ty na pewno mozesz pracować jeszcze? Nie powinnaś się tak przemęczać, jeszcze ten ból brzucha.
Marciotek88
Dzień dobry, trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!
Czekamy na info :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
Czekamy na info :-)
Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom
sylwia.duszynska85
Początkująca w BB
Szanowne Panie.
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję
https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html
cymera
bo to było jak z komedii , kaleka pomaga drugiej kalece pracować mogę ale muszę troszkę zwolnić tempo , ten ból brzucha to tak wyjątkowo bo normalnie czuję się świetnieHaha, daj spokój, nic się nie stało ale jak sobie to wyobrażam to scena jak z komedii.
A tak na poważnie to Ty na pewno mozesz pracować jeszcze? Nie powinnaś się tak przemęczać, jeszcze ten ból brzucha.
Anula1988
Dzień dobry
Ale dzisiaj dużo wizyt, aj posypia się dobre wiadomości na forum, ale fajnie będzie czytać ściskam kciuki za poznanie płci.
Wiecie, niby mi gin już na genetycznym w 13 tyg. powiedział, ze prawdopodobnie będzie dziewczyna, ale ja jakoś wciąż nie moglam uwierzyć. A teraz jak wczoraj gin mi potwierdziła na wizycie płeć na 100%, to ja się popłakałam. Mam już synka i byłam przekonana, ze teraz będzie mi drugi synek pisany, a tutaj spełni się moje najskrytsze marzenie, o którym nawet głośno się bałam mówić i będę miała upragnioną córcię.
U nas straszna zawierucha dzisiaj. Byłam z synkiem na sankach, ale tylko 45 min. dalismy radę wytrzymać na dworze w tej wichurze. Teraz Szymcio już śpi na drzemce a ja mam ok. 3h dla siebie. Muszę tylko obiad ugotować. U mnie dzisiaj szef kuchni podaje spaghetti, a co u Was dobrego do jedzenia?
Ale dzisiaj dużo wizyt, aj posypia się dobre wiadomości na forum, ale fajnie będzie czytać ściskam kciuki za poznanie płci.
Wiecie, niby mi gin już na genetycznym w 13 tyg. powiedział, ze prawdopodobnie będzie dziewczyna, ale ja jakoś wciąż nie moglam uwierzyć. A teraz jak wczoraj gin mi potwierdziła na wizycie płeć na 100%, to ja się popłakałam. Mam już synka i byłam przekonana, ze teraz będzie mi drugi synek pisany, a tutaj spełni się moje najskrytsze marzenie, o którym nawet głośno się bałam mówić i będę miała upragnioną córcię.
U nas straszna zawierucha dzisiaj. Byłam z synkiem na sankach, ale tylko 45 min. dalismy radę wytrzymać na dworze w tej wichurze. Teraz Szymcio już śpi na drzemce a ja mam ok. 3h dla siebie. Muszę tylko obiad ugotować. U mnie dzisiaj szef kuchni podaje spaghetti, a co u Was dobrego do jedzenia?
reklama