reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja już kilka razy poczułam :) i jestem pewna ze to dzidziuś!! I kilka razy miałam takie delikatne uwypuklenie z jednej strony brzucha, tam się dziecko umiejscowiło :-)

reklama
Uhh dopiero mi się udało nadrobić 4dni nieobecności,więcej nie wyjeżdżam tam gdzie nie ma zasięgu [emoji23]
U mnie sylwester na spokojnie ze znajomymi(na wioseczce)i dwójką ich dzieci i oczywiście piccolo truskawkowe też było grane :D

Co do połówkowych,ja jestem zapisana na 31.01 :)

Ja chyba też zaczynam czuć te bąbelki w brzuchu,aczkolwiek nie jestem pewna czy to ruchy na 100% ;)

Heda i Emkamat (i wszystkie dziewczyny z problemami zdrowotnymi) mocno trzymam za Was kciuki,na pewno wszystko będzie dobrze!!

Jeżeli chodzi o wątek zamknięty,to ja mam dostęp,ale szczerze udzielam się tutaj,bo ciężko mi ogarnąć dwa wątki..

Tak czytam,że niektórym z Was śpieszy się już do czerwca- u mnie jest na odwrót. Chce jak najdłużej korzystać z obecnego spokoju i błogiego lenistwa, a to mój M powtarza,że nie może się doczekać i że mogłabym już urodzić hehe :D
Ps. ja siedzę na L4 i też mi się wydawało,że 'co ja będę robiła' ,ale powiem Wam,że nie narzekam i do pracy już bym nie chciała wracać ;)

Justyna, ale super, nareszcie doczekałas się :-)
Tez bym już chciała poczuć maluszka...co prawda wczoraj i dzis czuje jakieś bulgotanie w brzuchu, ale to raczej jelitka niestety.

Ja uważam ze kryterium 100 postów jest wporzadku to jest forum jak admin ma ocenić czy ktoś się udziela czy jest tu tylko na chwile wątek zamknięty jest po to żeby dziewczyny czyli my mogły poruszać tematy którymi nie chcą się dzielić z całym światem wiec jakieś kryterium powinni być wprowadzone . Nie ma się co oburzać tylko napisać do moderatorek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja oczywiście kryterium rozumiem i się z nim zgadzam nie chciałabym tylko tu zostać sama ;-) W końcu kiedyś to 100 postów napisze w swoim tempie.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Ja oczywiście kryterium rozumiem i się z nim zgadzam nie chciałabym tylko tu zostać sama ;-) W końcu kiedyś to 100 postów napisze w swoim tempie.

0d1y3e3kgrmge34s.png

Myśle ze nie masz się co obawiać :) i tak większość dziewczyn tutaj właśnie się udzielają również, tamten wątek jakoś mało oblegany :)

Co do objawów wszystko mi śmierdzi może nie wszystko ale jakoś tak bardziej jestem wyczulona szczególnie na jedzenie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry dziewczyny [emoji5] witam się z wami ze szpitalnego łóżka znowu... Obudziłam się w nocy cała w swedzacej wysypce i od razu na IP dzięki Bogu z synkiem wszystko wporzadku i mam nadzieję że leki mu nie zaszkodza i że szybko stąd wyjdę. Uczulilo mnie najpewniej po śliwkach... Chyba pierwszy raz w życiu [emoji29] no ale cóż najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze [emoji27][emoji4]

w4sqskjojx4pwg5h.png

Do góry