reklama
an93
Fanka BB :)
Uhh dopiero mi się udało nadrobić 4dni nieobecności,więcej nie wyjeżdżam tam gdzie nie ma zasięgu [emoji23]
U mnie sylwester na spokojnie ze znajomymi(na wioseczce)i dwójką ich dzieci i oczywiście piccolo truskawkowe też było grane
Co do połówkowych,ja jestem zapisana na 31.01
Ja chyba też zaczynam czuć te bąbelki w brzuchu,aczkolwiek nie jestem pewna czy to ruchy na 100%
Heda i Emkamat (i wszystkie dziewczyny z problemami zdrowotnymi) mocno trzymam za Was kciuki,na pewno wszystko będzie dobrze!!
Jeżeli chodzi o wątek zamknięty,to ja mam dostęp,ale szczerze udzielam się tutaj,bo ciężko mi ogarnąć dwa wątki..
Tak czytam,że niektórym z Was śpieszy się już do czerwca- u mnie jest na odwrót. Chce jak najdłużej korzystać z obecnego spokoju i błogiego lenistwa, a to mój M powtarza,że nie może się doczekać i że mogłabym już urodzić hehe
Ps. ja siedzę na L4 i też mi się wydawało,że 'co ja będę robiła' ,ale powiem Wam,że nie narzekam i do pracy już bym nie chciała wracać
U mnie sylwester na spokojnie ze znajomymi(na wioseczce)i dwójką ich dzieci i oczywiście piccolo truskawkowe też było grane
Co do połówkowych,ja jestem zapisana na 31.01
Ja chyba też zaczynam czuć te bąbelki w brzuchu,aczkolwiek nie jestem pewna czy to ruchy na 100%
Heda i Emkamat (i wszystkie dziewczyny z problemami zdrowotnymi) mocno trzymam za Was kciuki,na pewno wszystko będzie dobrze!!
Jeżeli chodzi o wątek zamknięty,to ja mam dostęp,ale szczerze udzielam się tutaj,bo ciężko mi ogarnąć dwa wątki..
Tak czytam,że niektórym z Was śpieszy się już do czerwca- u mnie jest na odwrót. Chce jak najdłużej korzystać z obecnego spokoju i błogiego lenistwa, a to mój M powtarza,że nie może się doczekać i że mogłabym już urodzić hehe
Ps. ja siedzę na L4 i też mi się wydawało,że 'co ja będę robiła' ,ale powiem Wam,że nie narzekam i do pracy już bym nie chciała wracać
U
użytkownik 16
Gość
Anusiek1508
Ja oczywiście kryterium rozumiem i się z nim zgadzam nie chciałabym tylko tu zostać sama ;-) W końcu kiedyś to 100 postów napisze w swoim tempie.Ja uważam ze kryterium 100 postów jest wporzadku to jest forum jak admin ma ocenić czy ktoś się udziela czy jest tu tylko na chwile wątek zamknięty jest po to żeby dziewczyny czyli my mogły poruszać tematy którymi nie chcą się dzielić z całym światem wiec jakieś kryterium powinni być wprowadzone . Nie ma się co oburzać tylko napisać do moderatorek.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
tynka2506
Ja oczywiście kryterium rozumiem i się z nim zgadzam nie chciałabym tylko tu zostać sama ;-) W końcu kiedyś to 100 postów napisze w swoim tempie.
Myśle ze nie masz się co obawiać i tak większość dziewczyn tutaj właśnie się udzielają również, tamten wątek jakoś mało oblegany
Co do objawów wszystko mi śmierdzi może nie wszystko ale jakoś tak bardziej jestem wyczulona szczególnie na jedzenie.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Matka:)
Rozladowuje ale tylko na troche. Chyba musze zwiększyć częstotliwość [emoji3]Albo bzykanko rozładuje napięcie ;-)
Byłoby super ja też bym się pisała może nie wrzucam postów co 5 minut ale jestem na forum kilka razy dziennieSprawdź czy nie masz wiadomości na priv.
Suelen ja też plamie na brązowo trochę ale puki to nie krew jest ok.
Dziewczyny spokojnie jutro napisze do Beaty i wszystkim się zajmiemy
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Natalia91
Dzień dobry dziewczyny [emoji5] witam się z wami ze szpitalnego łóżka znowu... Obudziłam się w nocy cała w swedzacej wysypce i od razu na IP dzięki Bogu z synkiem wszystko wporzadku i mam nadzieję że leki mu nie zaszkodza i że szybko stąd wyjdę. Uczulilo mnie najpewniej po śliwkach... Chyba pierwszy raz w życiu [emoji29] no ale cóż najważniejsze że z dzidzia wszystko dobrze [emoji27][emoji4]