Anusiek1508
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha ja w nocy jak nie mogłam zasnąć po siku to myślałam jak to będzie oczywiście wszystko będzie idealnie ( tak, tak samo jak z porodem i z grzecznym dzieckiem [emoji23] ) : będę miała Czas na umycie głowy, na dojazd że spokojem do szpitala. A jak wrócę to mieszkanie będzie idealnie wysprzatane, a ja będę radosna i uśmiechnięta i będę pełna sił na przyjmowanie dziadków i cioc
A ja czuje tak około 1 cm pod pępkiem dosyć dosadne kopniaki. Wydaje mi się, że malutki jest ułożony w większości czasu tak właśnie jakby koło pępka miał nogi bo najmocniejsze ruchy tu są a po bokach i na dole dużo delikatniejsze.
Co do wątku zamkniętego to nie ma co obwiniać adminek, w końcu nas tu około 100 sztuk a one tylko dwie mogły przeoczyć chętne, ja też później na wątku chyba z badaniami zauważyłam jakaś informacje o tym wątku i się okazało, że miałam jakiś błąd w Nicku i dlatego nie miałam dostępu. Ale szybko to moderatorka naprawiła więc i Wy tam dotrzecie niebawem
Życzę Ci tego z całego serca hehe ja nie myślę i nie planuje bo i tak wyjdzie inaczej całą pierwsza ciążę sie bałam jak to będzie jak mi wody odejdą np gdzieś w sklepie albo na mieście. Nie dawało mi to spokoju. A odeszły w 42tc na łóżku porodowym po przebiciu przez doktora pęcherza plodowegoHaha ja w nocy jak nie mogłam zasnąć po siku to myślałam jak to będzie oczywiście wszystko będzie idealnie ( tak, tak samo jak z porodem i z grzecznym dzieckiem [emoji23] ) : będę miała Czas na umycie głowy, na dojazd że spokojem do szpitala. A jak wrócę to mieszkanie będzie idealnie wysprzatane, a ja będę radosna i uśmiechnięta i będę pełna sił na przyjmowanie dziadków i cioc
Dlatego w pierwszej ciąży pozwalam sobie na marzenia