Hahaah utopia normalnie [emoji3] mi wody same nie odeszly mialam przebity pecherz juz w trakcie poroduHaha ja w nocy jak nie mogłam zasnąć po siku to myślałam jak to będzie oczywiście wszystko będzie idealnie ( tak, tak samo jak z porodem i z grzecznym dzieckiem [emoji23] ) : będę miała Czas na umycie głowy, na dojazd że spokojem do szpitala. A jak wrócę to mieszkanie będzie idealnie wysprzatane, a ja będę radosna i uśmiechnięta i będę pełna sił na przyjmowanie dziadków i cioc
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
[emoji7] [emoji7] [emoji7]
U
użytkownik 16
Gość
Witaj Kaśko :-)Cześć dziewczyny! Właśnie dołączyłam do Was...po 10 latach nieobecności na jakichkolwiek forach.... szok jak ten czas szybko mija... Dobrym zwyczajem, parę słów o mnie jestem Kaśka - jest to moja pierwsza ciąża. Ponoć zaczynam właśnie 17 tydzień, jedynym moim objawem ciąży niespodzianki, były skurcze i plamienia (tak... przez 2 tygodnie chodziłam z skurczami i plamieniami w wielkiej nieświadomości, myśląc że to jakaś dziwna miesiączka). Etap skurczy mam już za sobą zaczęły się jednak kłucia i co gorsze z każdym tygodniem mogę coraz mniej chodzić czy jeździć samochodem zaraz dostaje bóli i zaczyna się krok ślimaka... tak z ciekawości czy któraś z Was, też ma/miała przy poprzednich ciążach takie dolegliwości?
Zając Czerwcowy
Ale fajnie mam nadzieję że moje niedługo zamiast pływać też zacznie matkę kopać
madziarra21
U
użytkownik 16
Gość
reklama
Anusiek1508
Ja tez nie przewiduję innego scenariusza [emoji6]Haha ja w nocy jak nie mogłam zasnąć po siku to myślałam jak to będzie oczywiście wszystko będzie idealnie ( tak, tak samo jak z porodem i z grzecznym dzieckiem [emoji23] ) : będę miała Czas na umycie głowy, na dojazd że spokojem do szpitala. A jak wrócę to mieszkanie będzie idealnie wysprzatane, a ja będę radosna i uśmiechnięta i będę pełna sił na przyjmowanie dziadków i cioc