Udzielam się malo bo jestem chora... Dzisiaj wcale nie wstalam z lozka a od 2 tygodni mam straszne mdlosci i wymioty nawet w nocy ostatnio. PrzepraszamJa również nie mam dostępu do zamkniętego pomimo zgłoszenia checi a tak swoją drogą to moderatorka Beata bardzo rzadko się ostatnio udziela i chyba zapomniała kto Ją wybrał no nic prosić się nie będę na bank dobrze że tu mamy siebie nadal
reklama
Anusiek1508
Fanka BB :)
Zając Czerwcowy
Nie ma nie ma.bo szukalam...Chyba nie jest to napisane na stronie. Ja nie widzę, ale w sumie to jestem mało spostrzegawcza Po zarejestrowaniu się dostałam info, że mail z dalszymi informacjami zostanie wkrótce wysłany.
anika84
Zdrowiej i wracaj do nas szybko :*Udzielam się malo bo jestem chora... Dzisiaj wcale nie wstalam z lozka a od 2 tygodni mam straszne mdlosci i wymioty nawet w nocy ostatnio. Przepraszam
Zajac wybacz podwojnie bylam pewna ze masz dostęp! Nie wiem jak Cię przeoczylam
Zając Czerwcowy
To może tym razem to rzeczywiście ,,wewnętrzny bąk" [emoji23]Suelen jejku trzymam kciuki, oby szybko przeszło plamienie i infekcja.
Zając mi się wydaje, ze to za wysoko na tym etapie- tuż pod pepkiem, aby czuć ruchy.
Zając Czerwcowy
[emoji33] normalnie foch jak stąd do gwiazd czekam na instrukcjeZajac wybacz podwojnie bylam pewna ze masz dostęp! Nie wiem jak Cię przeoczylam
Teraz mnie łatwo zauwazyc- mam już fajny brzuch z przodu
Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.
Zając Czerwcowy
Nie martw się będziemy tu i tu i wszędzieJak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.
Ja juz zapisanaJa się zapisze ja 100% na te zajęcia w Warszawie
reklama
U
użytkownik 16
Gość
Ja jestem tu od połowy listopada i nie mam tysięcy postów na koncie. Napisz do beatki a uwzględni i ciebie. Dla mnie zamknięty wątek to taka odskocznią. Mało się tam dzieje więcej piszemy tutaj. Ja o swojej sytuacji nie chce pisać otwarcie bo Bóg wie kto to czyta.Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.