reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja wyraziłam takową chęć wtedy i dooopa :p
może poprostu przypadkiem cie pominęły :) trzeba się dopominać ;) sprawdźcie skrzynki ;) ja też jakiś czas nie wiedziałam że mam dostęp;)

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Suelen jejku trzymam kciuki, oby szybko przeszło plamienie i infekcja.

Zając mi się wydaje, ze to za wysoko na tym etapie- tuż pod pepkiem, aby czuć ruchy.

Kiedy był tworzony wątek zamknięty było nas dużo leć nie wszystkie się udzielały. Nie miejsce pretensji do adminek bo.moze to faktycznie tylko małe zamieszanie i wszystko się wyjaśni. Ja tez dowiedzialam się no tym wątku później.

Suelen ja z infekcja mecze się od trzech miesięcy. Walczymy różnymi lekami ale trzyma się mnie cos paskudnego[emoji22]

Hej dziewczyny jestem chora... Ledwo zyje... Wybaczcie
Pisalam do glownego admina przef swietami w sprawie 3 dziewczyn bodajze ktore sie do mnie odezwaly ale nie mam odpowiedzi narazie.
Prosze jesli ktos chce jeszcze dolaczyc napiszcie mi priv i bede pisala jeszcze raz w celu dostepu

oar8s65gmlqg37sx.png

Ja również nie mam dostępu do zamkniętego pomimo zgłoszenia checi a tak swoją drogą to moderatorka Beata bardzo rzadko się ostatnio udziela i chyba zapomniała kto Ją wybrał :D no nic prosić się nie będę na bank :) dobrze że tu mamy siebie nadal :D

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Do góry