reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny czy Was tez bolą biodra ? Tak jakby koscie, w środku.ja siedze czy leżę to jest ok. A jak tylko wstaje i ide masakra taki tępy ból w biodrach. Nawet niewiem jak to nazwac. Z corka mialam problemy z biodrami , ale blizej końca ciąży sie zaczely.

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Tutaj chodzi o 100 postow na czerwcowkach nie ogolnie na bb :)

oar8s65gmlqg37sx.png

Jak wszystkie sobie pojdziecie na wątek zamknięty to zostanę tu sama i w życiu nie napiszę 100 postów :-( jestem tu tak krótko i też na początku nie pisałam bo jestem raczej skryta :-( może jednak ktoś tu się będzie udzielał. Ciężko jest porównywać osoby, które są na forum babyboom od 2 lat i natrzaskaly 2000 postów od tych które są tu od 2 miesięcy.

0d1y3e3kgrmge34s.png
Tu jest tak fajnie, że nigdzie nikt stąd na dlużej nie ucieknie [emoji6]

Suelen jejku trzymam kciuki, oby szybko przeszło plamienie i infekcja.

Zając mi się wydaje, ze to za wysoko na tym etapie- tuż pod pepkiem, aby czuć ruchy.
A ja czuje tak około 1 cm pod pępkiem dosyć dosadne kopniaki. Wydaje mi się, że malutki jest ułożony w większości czasu tak właśnie jakby koło pępka miał nogi bo najmocniejsze ruchy tu są a po bokach i na dole dużo delikatniejsze.

Co do wątku zamkniętego to nie ma co obwiniać adminek, w końcu nas tu około 100 sztuk a one tylko dwie :) mogły przeoczyć chętne, ja też później na wątku chyba z badaniami zauważyłam jakaś informacje o tym wątku i się okazało, że miałam jakiś błąd w Nicku i dlatego nie miałam dostępu. Ale szybko to moderatorka naprawiła więc i Wy tam dotrzecie niebawem :)

Ja uważam ze kryterium 100 postów jest wporzadku to jest forum jak admin ma ocenić czy ktoś się udziela czy jest tu tylko na chwile wątek zamknięty jest po to żeby dziewczyny czyli my mogły poruszać tematy którymi nie chcą się dzielić z całym światem wiec jakieś kryterium powinni być wprowadzone . Nie ma się co oburzać tylko napisać do moderatorek.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy Was tez bolą biodra ? Tak jakby koscie, w środku.ja siedze czy leżę to jest ok. A jak tylko wstaje i ide masakra taki tępy ból w biodrach. Nawet niewiem jak to nazwac. Z corka mialam problemy z biodrami , ale blizej końca ciąży sie zaczely.

5djylbetecfse5n6.png
Nie, biodra mnie nie bolą. Dzis czułam takie ciągnięcie w podbrzuszu, ale po pracy położyłam się i jest dobrze :-)

5djylbetecfse5n6.png
Mnie bolą kiedy leżę :( w nocy mnie ten ból budzi i spac nie mogę. Kości w środku. Zawsze miałam słabe te biodra, ale w ciazy się jeszcze pogorszyły.

reklama
Do góry