reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Heda trzymam mocno kciuki wszystko będzie dobrze!!!!
Ja też przeżyłam dwa poronienia pod koniec 1 trymestru i niby lekarze mówią że każda strata boli tak samo mocno ale ja wiem że późniejszej straty bym poprostu nie przeżyła....

svchs65gg8talrm7.png

reklama
A ja znów poczulam moja rybkę:) [emoji7] oczywiście jak przycisnelam rękę do brzucha to czułam w środku:) wczoraj też mi tam plumkał mąż siedział i dotykał ale nie czuł. I tak mi przykro się zrobilo że ja czuję a on jeszcze nie...
To na bank musi być to ! :)

p19u9jcg81ehxczt.png

A ja znów poczulam moja rybkę:) [emoji7] oczywiście jak przycisnelam rękę do brzucha to czułam w środku:) wczoraj też mi tam plumkał mąż siedział i dotykał ale nie czuł. I tak mi przykro się zrobilo że ja czuję a on jeszcze nie...
To na bank musi być to ! :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja też już czuję taką rybkę/bulgotanie! :D mąż też mi kładzie rękę z nadzieją że poczuje ale chyba jeszcZe za wcześnie...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry