reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiadomo! Musi być jakaś nagroda za te mdłości ;))

A z imieniem się trochę wahaliśmy na początku, ale teraz już się przyzwyczaiłam do Poli, więc raczej tak zostanie;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Moi znajomi mają 8 miesięczna Pole:) z tym że nie Pole ale Apolonie ale każdy i tak na małą wola Pola :) A skubana jak miała 6 msc raczkowala i siadala jak szalona a teraz już wstaje i chce iść;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Daktyl współczuję przeszłości. Trzeba być niezwykle silnym, żeby podnieść się po takiej stracie. I zazdroszczę męża, że tak przy Tobie trwał. To bardzo ważne... Ale teraz już będzie dobrze. Bo musi :)

Heda... jestem z Tobą myślami kochana .. trzymam kciuki za całą trójkę! Musi być dobrze, jesteś pod opieką lekarzy a oni wiedzą co robić..

Ja z kolei wczoraj zdychalam z bólu. Tak jakby prawy jajnik na owulacje Ale do tego stopnia że prosto chodzić nie mogłam. Dziś jest już lepiej ale dalej coś tam czuje w tym samym miejscu. Szczególnie jak chodzę, jak leżę to spokój. No i mały mniej ruchliwy.. ale nie panikuje, nie panikuje...

Nie panikuj. Dziecię odpoczywa :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Heda będzie ok trzymam kciuki.
Daktyl ogromnie Ci współczuje.
Ja straciłam ciąże pod koniec I trymestru i dla mnie była to ogromna tragedia. Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co ty musiałaś czuć.
Teraz w tej ciąży jestem w takim zawieszeniu nie potrafię się do końca cieszyć ciągle boję się że coś może być nie tak.

Kiedyś przeczytałam taki teks ze każdy nosi tak krzyż jaki jest w stanie unieść, czyli jeśli spotyka nas coś naprawdę trudnego to tylko dlatego ze akurat my możemy sobie z tym poradzić . Kobiety są bardzo silne nie wiem dlaczego mówią o nas słaba płeć , jakieś totalne bzdury .
Czytając wasze historie mam wrażenie ze ja to nic nie przeżyłam ale wtedy wydawało mi się ze to koniec świata .

Kiedyś przeczytałam taki teks ze każdy nosi tak krzyż jaki jest w stanie unieść, czyli jeśli spotyka nas coś naprawdę trudnego to tylko dlatego ze akurat my możemy sobie z tym poradzić . Kobiety są bardzo silne nie wiem dlaczego mówią o nas słaba płeć , jakieś totalne bzdury .
Czytając wasze historie mam wrażenie ze ja to nic nie przeżyłam ale wtedy wydawało mi się ze to koniec świata .

też tak myślę

U nie nic się nie działo przed. Zbudziłam się w nocy i poczułam że mi mokro. Od razu na IP. Miał USG przed chwilą dzieci całe... Może rozejdzie się po kościach

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Nadz dobrej mysli i lez grzecznie!!!

W czerwcu jak lezalam w szpitalu po poronieniu byla ze mna dziewczyna na sali ktora w 14tc obudzila sie wlasnie w nocy cala we krwi. Lezala juz 3 tyg i wszystko wskazywalo ze bedzie ok. Miala krwiaka po lozyskiem i kawalek sie odkleil. Ale krew z krwiaka. Najwyzej bedziesz lezec...

Mnie synu kopnal bardzo mocno w sama macice, nie chcacy, sladal z oparcia... Ale zabolalo. Poszli do parku a ja leze. Milego sylwestra.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
1483176601-aaaaaa.png

Na rozweselenie coś dla nas na dzisiejszą noc ;) ja już mam truskawkowy ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja dostałam od męża truskawkowy i morelowy z Lidia [emoji1] będzie nas więcej ciążowo-karmiacych Mamuś, więc jak nic się przyda! [emoji483] [emoji484] [emoji485] [emoji156] [emoji168] [emoji178]
Właśnie leżę po obiedzie i magazynuję siły na wieczór. Dobrej zabawy dziewczyny!
I zdrowia wszystkim chorującym [emoji8]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Do góry