reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Jaaaa dopiero dopatrzyłam gratuluję ja już się oswoiłam ze pewnie będzie 3 syn ej [emoji3] grunt że to takie malutkie i kochane już widziałam siebie jak jeżdżę rowerami z synami [emoji23] dobry widok

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja sie z lekarzem z 10 min klocilam ze mnie nabiera [emoji23]

Dzień dobry :)
Ja się ostatnio cieszyłam,że cera lepsza a tu klops,bo znowu coś wyskakuje :/
Dzisiaj się chyba wybiorę do H&M,bo dostałam w prezencie jeansy ciążowe,ale brat i bratowa mnie trochę przecenili,bo dali mi rozmiar 34! :O
Idź idź są promki :) moje do mnie jadą:)

p19u9jcg81ehxczt.png

Madzien dziękuję!
To moja druga ciąża, ja jestem wysoka i wygladam zupelnie normalnie, ni z nadwagą ni z niedowaga. To mój 16 tc. Łożysko mam na przedniej ścianie może to też dlatego. Ale prawda taka że swiruje przez ten antybiotyk czy bałaganu u Ktosia nie zrobi.

Madzien dziękuję!
To moja druga ciąża, ja jestem wysoka i wygladam zupelnie normalnie, ni z nadwagą ni z niedowaga. To mój 16 tc. Łożysko mam na przedniej ścianie może to też dlatego. Ale prawda taka że swiruje przez ten antybiotyk czy bałaganu u Ktosia nie zrobi.
Napewno jeżeli byłaś chora i potrzebowałas antybiotyku . To wręcz pomogłas dzidziusiowi .zdrowa mama to zdrowe dziecko [emoji8][emoji8][emoji8] naprawdę jest dobrze [emoji8]

reklama
Na pewno nie prawdą jest że jak nie ma objawów ciąży to jest coś nie tak a jak są to na pewno jest ok.
Ja ruchy już czuję regularnie a siare mam od 14tc czego nie miałam w ogóle w poprzednich ciążach. Każda ciąża potrafi być inna nawet u tej samej osoby.
Cera dalej tragiczna. Od nowego roku odstawiam słodycze może będzie lepiej :/
Gratuluję udanych wizyt! Fajnie czytać dobre wieści :)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry