reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Witam kochane.
Mój brzdąc od wczoraj daje o sobie mocno znać. Czuję wyraźne kopniaki
Leżę z ręką na brzuchu i czekam na kolejne ruchy. Cudowne są [emoji7]

Widzialyscie już mamy wrześniowe? Jakie z nas już stare ciężarówki [emoji23]

7v8rikgn6c3m2w2o.png
Widziałam wczoraj chyba [emoji23] i przeczytałam kawałek. Trochę śmiać mi się chciało tam laski 4-5 tydzień mają takie objawy ciąży że masakra [emoji23] już brzuchy większe. Mdłości, zachcianki. Jakby to lekarzowi powiedziały to by ich do psychiatry wysłał [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Widziałam wczoraj chyba [emoji23] i przeczytałam kawałek. Trochę śmiać mi się chciało tam laski 4-5 tydzień mają takie objawy ciąży że masakra [emoji23] już brzuchy większe. Mdłości, zachcianki. Jakby to lekarzowi powiedziały to by ich do psychiatry wysłał [emoji23][emoji23][emoji23]
Czy my też tak miałyśmy [emoji33] zaraz aż poczytam ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Czytałam wrześniowe mamuśki :) wydaje mi się że my chyba tak nie szalałyśmy :) ja jeszcze w łóżeczku leżę, a później jakieś śniadanko i jedziemy z mężem oglądać samochód :) rano się obudziłam to miałam wilgotną koszulkę na piersi, więc siara leci... A jak u was? Coś oprócz kopniakow macie jeszcze? :)

Napisane na ZTE Blade A452 w aplikacji Forum BabyBoom

Czytałam wrześniowe mamuśki :) wydaje mi się że my chyba tak nie szalałyśmy :) ja jeszcze w łóżeczku leżę, a później jakieś śniadanko i jedziemy z mężem oglądać samochód :) rano się obudziłam to miałam wilgotną koszulkę na piersi, więc siara leci... A jak u was? Coś oprócz kopniakow macie jeszcze? :)

Ja mam zero objawów. Tylko podbrzusze mnie ciągnie od czasu do czasu i siusiu robie co chwilkę. Bólu piersi zero . Wymioty ustały. Czasami mnie za muli ale to na minutkę. Teraz cieszę się smyraniem synka [emoji16][emoji7][emoji4]

Ja mam zero objawów. Tylko podbrzusze mnie ciągnie od czasu do czasu i siusiu robie co chwilkę. Bólu piersi zero . Wymioty ustały. Czasami mnie za muli ale to na minutkę. Teraz cieszę się smyraniem synka [emoji16][emoji7][emoji4]
Mnie też czasem coś wypchnie na dole :) ale nadal nie wiem kto :(

Nic nie mam [emoji35] [emoji20]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry