reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja również biorę Mama Dha premium + tam jest dodatkowo jod jeszcze u wyniki również mam idealne hemoglobina 12,5 a w poprzedniej ciąży na pregnie dha zaledwie 8-9 ale wiadomo na każdą działa co innego :) ja już czekam przed gabinetem jak zwykle jestem duzooooo za wcześnie ale to te emocje :)

svchs65gg8talrm7.png

reklama
Aaa mam nadzieję że nie będziecie dużo pisały bo roboty Full i pewnie nie będę miała czasu czytać
emoji4.png
mam nadzieję że u Was podobnie i wszystkie siedzicie w garach
emoji38.png

16udskjopmtfyunf.png
ja również biorę Mama Dha premium + tam jest dodatkowo jod jeszcze u wyniki również mam idealne hemoglobina 12,5 a w poprzedniej ciąży na pregnie dha zaledwie 8-9 ale wiadomo na każdą działa co innego :) ja już czekam przed gabinetem jak zwykle jestem duzooooo za wcześnie ale to te emocje :)

svchs65gg8talrm7.png
Anika, daj znać po wizycie kto się u Ciebie skrywa w środku :D

Gemmina haha rozbawil mnie tekst " jestem gigantem ". Pożyczę i dziś też będę tak mężowi mówić. Też muszę prezenty pakować [emoji123]

Majka ja mam teraz femibion 2 i dobrze go znoszę. Po poprzednich witaminach straszne miałam mdłości.

Emka ja na śniadanie i kolacje herbatkę Earl Grey muszę wypić
Kurcze zwariować można, wszystkiego nie wolno w tej ciąży [emoji44]

Zniknął mi chyba suwak w aplikacji [emoji19]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Gemmina haha rozbawil mnie tekst " jestem gigantem ". Pożyczę i dziś też będę tak mężowi mówić. Też muszę prezenty pakować [emoji123]

Majka ja mam teraz femibion 2 i dobrze go znoszę. Po poprzednich witaminach straszne miałam mdłości.

Emka ja na śniadanie i kolacje herbatkę Earl Grey muszę wypić
Kurcze zwariować można, wszystkiego nie wolno w tej ciąży [emoji44]

Zniknął mi chyba suwak w aplikacji [emoji19]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mogę , bo zmniejsza przyswajalność żelaza - ty spokojnie sobie pij :)

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ja dostałam rozporządzenie od lekarza że herbaty czarnej i zielonej to wogóle nie można. A pije miętę, owocowe i pokrzywę.

7v8r9jcg9vxigot5.png

Dzien dobry mamusie ,ja dzis zaliczylam poranny hafcik ,a teraz do roboty zakupy i pieczenie.Wczoraj pomagalam kolezance upiec pare ciast i ciasteczek,po robocie pachnialo pieknie w domu i jak maz wrocil z pracy myslal,ze ja cos dla nas zrobilam a tu nic hahah

reklama
Ja już może nie będę czytać co w ciazy można a czego nie bo chyba z głodu i pragnienia umrę [emoji23] ale herbatkę odstawiam . I spróbuję kompoty i syropy owocowe ;-) u mnie 17 tc a jeszcze 2 kg mi brakuje do wagi sprzed ciazy [emoji52] a znacie jakieś kremy na swedzace sutki? Strasznie mi dokuczaja ostatnio :/ nie wiem czy może oliwka smarowac i nawilżac czy jak ??

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

Do góry