reklama
No ja jak ruszę to nie wiem kiedy skończę, jeszcze zakupy...Aaa mam nadzieję że nie będziecie dużo pisały bo roboty Full i pewnie nie będę miała czasu czytać [emoji4] mam nadzieję że u Was podobnie i wszystkie siedzicie w garach[emoji38]
A jaką herbatę ogólnie pijesz? Może się przerzuć na jakieś owocowe. Próbowałaś?I tak też zrobię. Problem taki ze herbatę uwielbiam jeżeli chodzi o ciepłe napoje [emoji17]
Ja biorę Mama DHA, ale w sumie to nie wiem, czy są dobre. Chociaż morfologia mi wyszła na razie prawie idealna, a nie odżywiam się aż tak zdrowo, więc chyba są to dobre suplementyDziewczyny będę dzisiaj w aptece i chcę kupić jakieś leprze witaminy. Jakie polecacie?
A Ty jakie miałaś do tej pory?
Martusia1991
Fanka BB :)
Piłam już chyba każda :-) zwykła, owocowa, mietowa, nawet rumianek próbowałam i zawsze to samo [emoji52] ogólnie to od zawsze mało pije a tu jeszcze pozostało mi herbatę odstawić...A jaką herbatę ogólnie pijesz? Może się przerzuć na jakieś owocowe. Próbowałaś?
Emkaa
Piłam już chyba każda :-) zwykła, owocowa, mietowa, nawet rumianek próbowałam i zawsze to samo [emoji52] ogólnie to od zawsze mało pije a tu jeszcze pozostało mi herbatę odstawić...
Herbata ogólnie nie jest polecana w ciąży. Czytałam dużo artykułów wielu lekarzy na różnych blogach i tam są tak sprzeczne informacje na temat ziół i herbat jakie powinniśmy i nie powinniśmy pić, że dałam sobie spokoj i teraz na ciepło pije tylko kompoty. Od mamy i babci dostałam dużo butelek koncentratów owocowych dolewam cipłą wodę i jestem spokojna. Np. Hibuskus jest często uważany za niewskazany w ciąży a gdy przegladałam w sklepie herbatki owocowe jest on w praktycznie każdej herbatce owocowej. Reszta to czarna z aromatami. Rumianek jest w miarę wskazany ale na temat mięty zdania są podzielone. Czarnej herbaty przy mojej anemi nie mogę pić.
Emkaa
Ja biorę MamaDHA polecił mi ją lekarz. Wcześniej pregna plus, ale po pregnie wszystko mnie swedziało, jak przestałam brać przestało. Nie wiem czy to zbieg okoliczności czy cos w niej jest co mnie uczyla. MamaDHA ma dużo większe tabletki niż pregna.Dziewczyny będę dzisiaj w aptece i chcę kupić jakieś leprze witaminy. Jakie polecacie?
Zając Czerwcowy
O matko ! Nieee ja jestem mega herbaciana pije po 5 dziennieNo tak .. ja dziś już wolne od pracy i miałam pospac... udało się do 6 [emoji23] pozdrawiam mamuśki :-) mało się udzielam ostatnio ale to z braku czasu ;-) mam pytanko ... czy to normalne że wymiotuje po ... herbacie? [emoji23] do 14 tc miałam codzienne wymioty .... odstawilam herbatę bo miałam wrażenie że to właśnie po niej mi nie dobrze . W zeszłym tyg zrobiłam sobie moja ulubiona z cytrynka i miodem po czym był mega pawik... 2 tyg przerwy . Wczoraj się znowu skusilam u mamy na herbatkę pt "zloto Tybetu " ... ze tez nie pomyślałam aby sitko zabrać na toaletę...bo złotem rzygalam [emoji23]
Do tej pory brałam najzwyklejsze vita-miner prenatal bo mój lekarz nie zaleca w ogóle żadnych.
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zając Czerwcowy
Prenatal duo