reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej dziewczyny ja też już na nogach. Ostatnio mam mało czasu poza tym nic sie nie dzieje odzyskałam apetyt Z niecierpliowscia czekam na badania polowkowe 01,02. Boze jak ten czas szybko leci..juz niedługo 5 miesiąc wow Dziewczyny zdrowych spokojnych swiat i niech ten rok bedzie dla nas łaskawy i przyniesie same piekne i dobre chwile!Duzo zdrowia dla nas wszystkich

reklama
Dziewczyny a ja z innej beczki trochę schizuje...jutro wypada u mnie dokładnie ten tydzień i ten dzień ciąży w którym zakończyła się moja poprzednia ciąża...wtedy moje dziecko było chore teraz synek jest zdrowy ładnie rośnie i ogólnie jestem pozytywnie nastawiona ale tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam? Czy te które z was też to przeszły to miały takiego lekkiego stresa w podobnym okresie w którym to się stało w kolejnej ciąży?

w4sqskjom9bg5e8d.png
Mam tak samo..wczoraj idac na genetyczne bylam prawie pewna ze dziecko nie zyje.. potem sama sobie pukalam do glowy [emoji52]

No tak .. ja dziś już wolne od pracy i miałam pospac... udało się do 6 [emoji23] pozdrawiam mamuśki :-) mało się udzielam ostatnio ale to z braku czasu ;-) mam pytanko ... czy to normalne że wymiotuje po ... herbacie? [emoji23] do 14 tc miałam codzienne wymioty .... odstawilam herbatę bo miałam wrażenie że to właśnie po niej mi nie dobrze . W zeszłym tyg zrobiłam sobie moja ulubiona z cytrynka i miodem po czym był mega pawik... 2 tyg przerwy . Wczoraj się znowu skusilam u mamy na herbatkę pt "zloto Tybetu " ... ze tez nie pomyślałam aby sitko zabrać na toaletę...bo złotem rzygalam [emoji23]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png

No tak .. ja dziś już wolne od pracy i miałam pospac... udało się do 6 [emoji23] pozdrawiam mamuśki :-) mało się udzielam ostatnio ale to z braku czasu ;-) mam pytanko ... czy to normalne że wymiotuje po ... herbacie? [emoji23] do 14 tc miałam codzienne wymioty .... odstawilam herbatę bo miałam wrażenie że to właśnie po niej mi nie dobrze . W zeszłym tyg zrobiłam sobie moja ulubiona z cytrynka i miodem po czym był mega pawik... 2 tyg przerwy . Wczoraj się znowu skusilam u mamy na herbatkę pt "zloto Tybetu " ... ze tez nie pomyślałam aby sitko zabrać na toaletę...bo złotem rzygalam [emoji23]

ckaiyx8dnvrdhn2p.png
Może lepiej daj sobie spokój z tą herbata ;)

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny a ja z innej beczki trochę schizuje...jutro wypada u mnie dokładnie ten tydzień i ten dzień ciąży w którym zakończyła się moja poprzednia ciąża...wtedy moje dziecko było chore teraz synek jest zdrowy ładnie rośnie i ogólnie jestem pozytywnie nastawiona ale tak się zastanawiam czy tylko ja tak mam? Czy te które z was też to przeszły to miały takiego lekkiego stresa w podobnym okresie w którym to się stało w kolejnej ciąży?

w4sqskjom9bg5e8d.png
Ja mam dokładnie tak samo zatrzymuje się myślami w każdej dacie ze straconych ciąż, ale na szczęście najpozniejsza skończyła się w 13 a ten tydzień mam już za sobą [emoji1] tak jak piszą dziewczyny wtedy dzidzia byl a chora a teraz wiesz że wszystko jest ok więc.... MUSI być dobrze [emoji38][emoji7]

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Do góry