reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

U nas porzadki tez srednio, ale powoli, powoli do przodu. Wigilia u nas, bedzie razem z 10 osob, ale kazdy cos ma przyniesc, a nasza czesc maz ogarnie, wiec jak dla mnie luz ;).

Bylam dzis na pobieraniu krwi, ledwo do domu doszlam i od razu do toalety na pawia. A juz myslalam, ze pod klatka strzele. Na szczescie teraz juz doszlam do siebie, bo obawialam sie, ze caly dzien z glowy bedzie, a ja dzis synkiem sama.

Wczesniej pisalyscie.o choinkach... ja wlasnie mam w domu 1,5 roczniaka i bombki tylko na czubku choinki mamy [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mojemu kilka razy powiedzialam ze nie wolno dotykac i choinka przestala go interesować ;)
1482238237-1d1mld.jpeg

oar8s65gmlqg37sx.png

reklama
Dziewczyny dajcie spokój z nalewkami, mnie aż skręca. Uwielbiam takie swojskiej roboty. Babcia mojego szwagra robi najcudowniejszą malinówkę świata [emoji7] i ostatnio przywiózł.... Chyba żeby mnie katować

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Weszłam dziś na wagę i mam -1 [emoji44] [emoji1] Mąż ugotował obiadek i poszedł do pracy , a my w trójkę leniuchujemy :)

Beata. - bo to facet, kobiety uwielbiają byłyskotki [emoji23] tak jak moja A. Bombki z brokatem zawsze nr 1 [emoji1]

f2w3skjoapwrgv7j.png

Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????

16udskjopmtfyunf.png

Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????

16udskjopmtfyunf.png
czemu ludzie nie myślą?

w57vyx8dubspq12k.png

16udskjopmtfyunf.png

Kurczę a to gęś wredna. Jasne takie rzeczy się zdarzają ba nawet po porodzie dzieci zapadają na różne choroby ale nie możemy zakładać ze nas to spotka po prostu nie i koniec moje dziecko będzie zdrowe , uśmiechnięte i będzie przysypialo całe noce ;D tak trzeba myslec

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry