Ja mojemu kilka razy powiedzialam ze nie wolno dotykac i choinka przestala go interesowaćU nas porzadki tez srednio, ale powoli, powoli do przodu. Wigilia u nas, bedzie razem z 10 osob, ale kazdy cos ma przyniesc, a nasza czesc maz ogarnie, wiec jak dla mnie luz .
Bylam dzis na pobieraniu krwi, ledwo do domu doszlam i od razu do toalety na pawia. A juz myslalam, ze pod klatka strzele. Na szczescie teraz juz doszlam do siebie, bo obawialam sie, ze caly dzien z glowy bedzie, a ja dzis synkiem sama.
Wczesniej pisalyscie.o choinkach... ja wlasnie mam w domu 1,5 roczniaka i bombki tylko na czubku choinki mamy [emoji6]
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
*Vanilia*
Moderatorka
Dziewczyny dajcie spokój z nalewkami, mnie aż skręca. Uwielbiam takie swojskiej roboty. Babcia mojego szwagra robi najcudowniejszą malinówkę świata [emoji7] i ostatnio przywiózł.... Chyba żeby mnie katować
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Bellax123!
Fanka BB :)
Byłam dziś u ortopedy. Zaświadczenie dostałam od ręki, więc bedzie planowane CC, i dostałam skierowanie na 10 masaży... oby pomogło
Emkaa
Weszłam dziś na wagę i mam -1 [emoji44] [emoji1] Mąż ugotował obiadek i poszedł do pracy , a my w trójkę leniuchujemy
Beata. - bo to facet, kobiety uwielbiają byłyskotki [emoji23] tak jak moja A. Bombki z brokatem zawsze nr 1 [emoji1]
Beata. - bo to facet, kobiety uwielbiają byłyskotki [emoji23] tak jak moja A. Bombki z brokatem zawsze nr 1 [emoji1]
Anulka.
Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????
Daktyl2016
Umieram dziś, gardło zawalone, kaszle jak gruźlik, czuje siedzę do dupy :-(
Daktyl2016
Anulka, stara malpa! Zero wyczucia!
Bellax123!
czemu ludzie nie myślą?Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????
tynka2506
Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????
Kurczę a to gęś wredna. Jasne takie rzeczy się zdarzają ba nawet po porodzie dzieci zapadają na różne choroby ale nie możemy zakładać ze nas to spotka po prostu nie i koniec moje dziecko będzie zdrowe , uśmiechnięte i będzie przysypialo całe noce ;D tak trzeba myslec
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama