reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????

16udskjopmtfyunf.png
Wredna baba... Po co się zamartwiać czymś na co nie masz wpływu. Po to chodzisz co chwilę to lekarza by sprawdzać czy z maleństwem ok... Więc olej babę i się nie stresuje...

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ale się wkurrr [emoji34] poszłam do sklepu i spotkałam mamę mojej sąsiadki. Znamy się dobrze więc pytanka jak tam się czuję itp Rozmowa zeszła na temat strachu po moich trzech poronieniach ( ona zna temat) i ja mówię że teraz to już musi być dobrze bo najgorsze za nami, A ona na to że niekoniecznie bo córka jej koleżanki to miał a martwe dziecko w 8 miesiącu [emoji24][emoji34] i co na to ???? Jak można kobiecie w ciąży coś takiego powiedzieć????

16udskjopmtfyunf.png

I lepiej się nie denerwuj :) szkoda zdrowia i urody. Ja wgle nie słucham głupich tekstów innych ludzi i jestem dzięki temu szcześliwsza i zdrowsza [emoji38][emoji1] A tak wgle to mój ojciec zmarł w wieku 26 lat - czy ja mam teraz siedzieć i się martwić , że niedługo umrę..? Bez przesady.

f2w3skjoapwrgv7j.png

16udskjopmtfyunf.png
Chyba bym ją strzeliła w pysk Ludzie to mają wyczucie

Witam was dziewczyny :) ja już po stresie, który miałam w sobotę. Jednak stres był tylko w urzędzie no i pierwszy taniec haha a później z górki :) w piątek byłam u lekarza dowiedziec się jak tam moje maleństwo, rośnie zdrowo, fika koziołki w brzuszku :) powoli zaczynam coś czuć jakieś uklucia chyba to już są te ruchy. Rozwija się prawidłowo, a więcej pomierzone będzie na następnej wizycie czyli juz połówkowe 13go stycznia :) już nie mogę się doczekać może w końcu dowiem się kto tam mieszka w moim brzuszku bo nie chce się pokazać :) mam nadzieję że u was wszystko w porządku :) nie dałam rady was nadrobić, może w międzyczasie się dowiem co u was :) produkujecie tych postów jak szalone :) :* buziaki :*

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app

Witam was dziewczyny :) ja już po stresie, który miałam w sobotę. Jednak stres był tylko w urzędzie no i pierwszy taniec haha a później z górki :) w piątek byłam u lekarza dowiedziec się jak tam moje maleństwo, rośnie zdrowo, fika koziołki w brzuszku :) powoli zaczynam coś czuć jakieś uklucia chyba to już są te ruchy. Rozwija się prawidłowo, a więcej pomierzone będzie na następnej wizycie czyli juz połówkowe 13go stycznia :) już nie mogę się doczekać może w końcu dowiem się kto tam mieszka w moim brzuszku bo nie chce się pokazać :) mam nadzieję że u was wszystko w porządku :) nie dałam rady was nadrobić, może w międzyczasie się dowiem co u was :) produkujecie tych postów jak szalone :) :* buziaki :*

Sent from my ZTE Blade A452 using Forum BabyBoom mobile app
Wszystkiego najlepszego na Nowej Drodze Życia! [emoji4]

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry